2018.07.01.@ 06.07

Ezért visel II. Erzsébet mindig kesztyűt

Neked is feltűnt már, hogy Erzsébet királynőt sosem lehet a fehér kesztyűi nélkül látni? A royal-lady kedvenc kesztyű-tervezője mesélt a fura szokásról.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért visel II. Erzsébet mindig kesztyűt

Azt már eddig is tudtad, hogy II. Erzsébet szeret kiragyogni a tömegből, ezért színes kosztümöket választ, miközben Meghan hercegné inkább nude darabokban meghúzódik a háttérben. A királynőnek azonban van még egy divat-szerelme, ami nem más, mint a fehér kesztyűk. Ráadásul már 70 éve a Cornelia James tervezőházra esik a választása.

Genevieve James, a divatház kreatív igazgatója árulta el, hogy egyszerre több feladata is van a kezeket elfedő ruhadarabnak, ami csakis tiszta pamutból készülhet II. Erzsébet számára. „A legfőbb oka, hogy stílusos és praktikus is” – magyarázza James. Arról nem is beszélve, hogy a királynőnek rengeteg hivatalos eseményen kell megjelennie és naponta sok emberrel fog kezet. Ennyi kézrázás pedig megviselné a bőrét kesztyű nélkül. Egyébként már a nászútjára is egy pár Cornelia James darabbal utazott és azóta sem hajlandó mást felvenni. A divatház pedig a royal-lady mellett olyan vásárlókat szolgált már ki, mint Lady Gaga vagy Madonna. A divatház kreatív igazgatója egyébként azt is elárulta, hogy már alig várja, hogy Meghan hercegné kacsóira is kesztyűt tervezhessenek. Ezzel nincs egyedül, igaz?

Címkék: angol királyi család erzsébet királynő fehér kesztyű II erzsébet kesztyű

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség