Így buliztak a sztárok az idei Volt fesztiválon

A sztárok idén is lelátogattak Sopronba, hogy becsekkoljanak a legmenőbb előadók koncertjeire! Szerencsére rengeteg fotót is posztoltak az eseményről, amit most meg is mutatunk neked!

Iszak Eszti

A modell nem csak ezt a képet posztolta ki a fesztiválról, rengeteg Insta sztorit is kitett az oldalára, az egyikből pedig arra lehet következtetni, hogy még mindig együtt van Dobrády Ákossal.

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés,

Flour Tomi

Bár Tomi fellépet a Wellhello nevű formációval, azért egy kicsit még lent maradtak bulizni a fesztiválon. Szerencsére rengeteg vicces kép készült róluk, amit az énekes megosztott az Insta oldalán is.

Fluor Tomi (@fluortomi) által megosztott bejegyzés,

Fluor Tomi (@fluortomi) által megosztott bejegyzés,

Lilu

A műsorvezetőt még a hatalmas sár sem tartotta vissza! Felkapta a legmenőbb gumicsizmáját és bejárta a fesztivál egész területét. A szuper képei és videói alapján, nagyon élvezte a programokat és a koncerteket.

Lilu🌴 (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

Lilu🌴 (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

Palvin Barbi

Barbi természetesen most is szuperül nézett ki! Az idei legjobb fesztiválszett díját, mi mindenképpen neki adnánk, hiszen szuper vicces a felirat a pólóján!

Barbara Palvin Source ♡ (@palvinbarbara) által megosztott bejegyzés,

Byalex

Szuper koncertet nyomott le ő is, amiről egy aranyos videót is posztolt, ami alatt megköszönte a fesztiválozóknak, hogy ilyen szuper közönsége van!

🤩 PÁJALEKSZ 🤩 (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés,

Még több

Szépség