2018.07.03.@ 15.07

Ezért lépnek félre a legtöbben

Kíváncsiság, az unalom vagy a véletlenek összjátéka miatt kötnek ki más partner ágyában a legtöbben? Ha mindig is érdekelt a válasz, most eláruljuk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért lépnek félre a legtöbben

Veled előfordult már, hogy a pasid megcsalt utána pedig hetekig hallgattad, hogy szeret, és hogy az egész csak véletlenül történt? Vagy a BFF-eddel esett meg hasonló, akinél a srác végül azzal próbálta kimenteni magát, hogy mostanában túl keveset szexeltek, ezért kénytelen volt egy másik lány ágyában „oldani a feszkót”? Esetleg egy haverod sírta ki a válladon a bánatát, amiért a barátnője egy nyári kalandba keveredett egy külföldi sráccal? Ha csak az egyikre igennel válaszoltál, itt az ideje, hogy megismerd a megcsalás pszichológiáját, vagyis azt, milyen okokból lép félre valaki!

Tükröm, tükröm

Gyakran előfordul, hogy a megcsalt féllel semmi gond nincs, sőt, éppen ellenkezőleg. A megcsaló fél önbizalma túl kicsi és azért, hogy erőt merítsen, skalpokat gyűjt. Lehet, hogy mindez csak egyetlen egyszer fordul elő, de az is lehet, hogy az alacsony önértékelés végül megcsalás-sorozatig fajul.

Tipp: Ha úgy látod, hogy a párod folyton kritizálja magát, soha semmivel nem elégedett, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy támogatod, megpróbálod megértetni vele, hogy számodra nincs nála tökéletesebb.

Unaloműzés

Jó pár éve együtt vagytok és el kell ismerned, hogy mostanában mintha ellaposodott volna a kapcsolatotok? A szex is a megszokott forgatókönyv szerint zajlik? Ne lepődj meg, de ez a második leggyakoribb ok a megcsalásra.

Tipp: Töltsetek több időt együtt, de a jól bevált programok helyett keressetek izgi elfoglaltságokat és a szexet is dobjátok fel valamivel. Jöhet esetleg valamilyen kütyü, új póz vagy bármi más, ami mindkettőtöknek bejön.

Sorsszerű találkozás

Lehet, hogy a pasi nem is tervezte, hogy azon a fesztiválon végül egy másik lány mellett fog ébredni, de jó volt a hangulat, egy kicsit sok az alkohol és egyszerűen nem tudott nemet mondani a csábításnak. A véletlen úgy hozta, hogy végül egymásnak estek. Igen, bármennyire fáj ez a másik félnek, ilyen megcsalásból szintén jó sok van, de ettől még simán lehet, hogy a srác totál odavan érted, csak a buli hevében elvesztette az eszét.

Tipp: Ha erős vagy és szereted őt, akkor ezt a bakit megpróbálod őszintén megbocsájtani.

Végjáték

Sokszor onnan lehet tudni, hogy egy kapcsolat véget ért, hogy az egyik fél félrelép. Ilyenkor arról van szó, hogy nehéz kimondani a szakítást, mert bár szerelem már nincs, a ragaszkodás még megvan a felek között.

Tipp: Lásd be, ha nincs tovább és engedd el, aki menni akar!

Címkék: megcsalás párkapcsolat pszichológia szerelem szex tanácsok tippek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?