2018.07.03.@ 11.07

Újabb hasznos Instaújítás érkezik

Ismét egy meglepivel szeretné feldobni a nyarad az Insta kreatív csapata és ezzel az ötlettel biztosan sikerült is a tervük.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Újabb hasznos Instaújítás érkezik

Néha sajnos csúnyán mellé tud nyúlni a kedvenc képmegosztó appod és inkább bosszantó változtatásokat vezetnek be, amiket szerencsére később vissza is vonnak. Például elvetették azt az ötletet, hogy ne időrendi sorrendbe jelenjenek meg a posztok, most viszont gondoskodnak arról, hogy soha többet ne csússz le egyetlen érdekes tartalomról sem.

Tegnap ugyanis bevezették a “You’re All Caught Up” vagyis a Mindennel képbe kerültél funkciót. Az újdonság lényege, hogy ha végigpörgetted az összes új képet az elmúlt 48 órából, akkor megjelenik a  “You’re All Caught Up” felirat, így tudhatod, hogy minden egyes fotót csekkoltál. Ezzel pedig már ki is védted azt  kínos szitut, hogy egy ezer éve feltöltött képre nyomj lájkot. Ráadásul, ha két napig rá sem nézel a mobilodra, akkor sem maradsz le semmiről, mert pontosan tudod majd, hogy mik a friss tartalmak. Ugye mostantól te is bátrabban pörgeted majd az appot?

Címkék: app fejlesztés funkció insta Instagram újítás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség