2018.07.04.@ 08.07

10 dolog, amire titokban mindenki vágyik a szerelmétől

Még, ha végtelenül szerelmes is vagy, biztosan van néhány olyan elvárásod és vágyad, ami szerinted nélkülözhetetlen egy jól működő párkapcsolathoz.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

10 dolog, amire titokban mindenki vágyik a szerelmétől

Legyen elég idő az ismerkedésre

A romantikához az is hozzátartozik, hogy az első pár hónapban adtok egymásnak időt az ismerkedésre. Ráadásul, ha nem sietteti az eseményeket, már az első hónapokban kiderülhet, lesz-e folytatása annak, amit elkezdtetek.

Csak lazán

Érthető, ha neked az is elég, ha egy tó partján ülve, hosszú percekig ölelkezve nézitek a víz hullámzását. A drága ajándékok és puccos éttermek feleslegesek ahhoz, hogy kimutassa az érzéseit.

Problémás párbeszédek

Biztosan gyakran érzed, hogy lenne mit kimondanod a másiknak, de félsz, hogy vitába torkollik a beszélgetés és problémásnak tűnsz majd. Titkon mindenki vágyik arra, hogy ez ne így legyen, hanem egyszerűen csak kivesézzétek az eltérő nézeteket és megoldást találjatok a felmerülő problémákra.

Elismerje az érzéseidet

Természetes, ha szeretnéd megosztani a partnereddel, ha valami nem tetszik vagy, ha épp nem értesz egyet vele – és az is, ha vágysz arra, hogy elismerje és elfogadja, amit gondolsz vagy érzel.

Rossz napok

Mindig van olyan, amikor egy-egy napon rosszabbul érzed magad, mint a párod  és ezért nagyobb odafigyelésre és támogatásra vágysz a részéről.

Nagy tettek

Attól még, hogy két ember szereti egymást, nem jelenti azt, hogy hosszú távon ez össze is tartja őket. Ha te is így gondolod, érthető, hogy szeretnéd, ha a párod hozzád hasonlóan aktívan dolgozna a kapcsolatotokért.

Amilyen vagy!

Nincs nagyobb fájdalom, amikor a másik folyton arra törekszik, hogy megváltoztasson. Titkon mindenki arra vágyik, hogy olyannak szeressék, amilyen.

Apró jelek

Néha a kis dolgok jelentik a legtöbbet: természetes, ha vágysz arra, hogy a fiúd néha váratlanul megdobjon egy-egy “hiányzol” tartalmú sms-sel vagy egy randitok után leírja, mennyire jól érezte magát veled.

Kicsit őrült

Néha mindenkit elragad a hév és egymás után ötször felhívja a szerelmét vagy fél percenként értelmetlen üzenetekkel bombázza őt, mert már annyira hiányzik. Naná, hogy nem akarod, hogy idegesítőnek és bolondnak gondoljon ezért!

„Válasz engem!”

Szeretni nem csak érzelmi kérdés, hanem a választásé is. Érthető, ha biztos akarsz lenni benne, hogy a párod akkor is téged választ, amikor kicsit rögösebbé válik az út.

Címkék: járás kapcsolat randi szerelem titkos vágyak

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség