2018.07.04.@ 07.07

Ebben különbözik legjobban Harry és Meg Katalinéktól

Nem olyan egyformák, mint amilyennek első ránézésre tűnnek. Te már észrevetted, mi az, amit teljesen máshogy csinálnak a nyilvánosság előtt?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ebben különbözik legjobban Harry és Meg Katalinéktól

Harry herceg másfél hónappal ezelőtt vette feleségül a volt színésznő Meghan Markle-t, akiből ennek köszönhetően hercegné lett. A kezdetektől fogva nagyon biztosak a kapcsolatukban, hiszen Katalinhoz és Vilmoshoz képest nagyon korán, már 2,5 év együtt járás után összeházasodtak. Nem ez azonban a legnagyobb különbség a két kedvenc párosod között.

Harry és Meg már az első nyilvános megjelenésük idején is látványosan szerelmesek voltak, fogták egymás kezét, összebújtak, ölelkeztek. A királyi család más tagjai ilyet nem igazán csinálnak a kíváncsi tömeg és a fotósok hada előtt. Erzsébet királynő például szinte soha nem mutat a férje felé semmilyen érzelmet, ha a palotán kívül vannak, mert a hagyományok értelmében ez illetlen dolog.

Katalin hercegné és Vilmos herceg az elmúlt években csak kétszer mutatkozott kézen fogva, egyszer egy karácsonyi mise előtt, egyszer pedig akkor, amikor a nászútjukra indultak. Pedig mindenki tudja, mennyire szerelmesek! Valószínű, hogy Harry és Meghan „lazasága” is hamarosan véget ér. Nemrég, egy olyan rendezvényen, ahol a királynő szintén jelen volt, úgy tűnt, meg akarták fogni egymás kezét, ám végül uralkodtak magukon. Feltehetően a herceg nagymamájára való tekintettel…

Emiatt sokan azt gondolják, már nem sokáig gyönyörködhetünk a szerelmes pillantásaikban, hamarosan nekik is megtiltják az érzelmek mindenfajta kimutatását. Talán majd akkor újra fellélegezhetnek, ha Károly herceg kerül a trónra, aki sokkal modernebb nézeteket vall, mint az anyja.

Címkék: harry herceg Katalin hercegné meghan hercegné meghan markle vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség