2018.07.04.@ 12.07

Meghan Markle megszakította a kapcsolatot az apukájával?

Thomas Markle nagyon csúnyán viselkedett, ezzel pedig iszonyúan kínos helyzetbe hozta a lányát a teljes királyi család előtt. Te mit tennél Meghan helyében?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghan Markle megszakította a kapcsolatot az apukájával?

Meghan Markle (azóta már Meghan hercegné) és Harry herceg esküvője május 19-én volt, a nagy napra pedig természetesen hivatalos volt a menyasszony anyukája és apukája is. Néhány héttel a ceremónia előtt azonban Thomas Markle szövetkezett egy lesifotóssal, egy bizonyos összegért cserébe hagyta neki, hogy képeket készítsen róla egy kávézóban, miközben a lányáról és Harryről olvasgat. Ebből érthető módon óriási botrány lett, Meg állítólag nagyon dühös és csalódott volt a történtek miatt.

A palota nem sokkal később bejelentette, hogy Thomas nem lesz ott az esküvőn, helyette Károly herceg kíséri az oltárhoz az arát. Azt írták, a férfi egészségi állapota úgy megromlott az utóbbi időben, hogy nem vállalhatja a hosszú repülőutat. Te elhiszed, hogy tényleg ez volt a távolmaradásának oka?

Az apuka nem sokkal később annyira jól lett, hogy elkezdett fűnek-fának nyilatkozgatni. Azt állította például, hogy a királynő nem hajlandó vele találkozni, ami lássuk be, a cikis fotós kaland után annyira nem lenne meglepő. Még azt is kiteregette, hogy Meg és Harry hamarosan babát szeretnének, ami szintén nem volt tőle túl szép dolog.

Egy amerikai magazin most úgy értesült a palota egyik névtelenséget kérő alkalmazottjától, hogy Meghan hercegné hónapok óta nem beszélt az apjával, pláne nem csevegtek a családalapítással kapcsolatos terveiről. A sussexi hercegné úgy érzi, apukája szégyent hozott rá, ezért megszakított vele minden kapcsolatot. „Thomas átlépett egy határt. Le kell állnia ezzel, ha még valaha szeretne jóban lenni Meggel és Harryvel. Ennek biztosan lesz hatása arra vonatkozóan, hogy találkozhat-e valaha Harry herceggel” – árulta el a palota dolgozója.

Címkék: harry herceg meghan hercegné meghan markle szülei thomas markle

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség