Jennifer Lopez kisbabát vár?

Oké, hogy nagy a szerelem a pasijával, de már a közös gyereket is bevállalták? Ha igaz a hír, ez a baba lesz a sztár harmadik csemetéje.

Jennifer Lopez kisbabát vár?

Ugye, te sem hiszed el, ha azt mondjuk, a dögös Jennifer Lopez július végén már a 49. születésnapját fogja ünnepelni? Pedig ez az igazság, úgyhogy simán kijelenthetjük, hogy a díva akár 20 évet is letagadhat. Ráadásul, ha hihetünk a pletykáknak, nemrég óriási öröm érte, egyes amerikai lapok ugyanis azt írják, harmadik gyermekével várandós. Hollywoodban már egyáltalán nem ritka, hogy 40-es, 50-es nők szülnek babát, gondolj csak Janet Jacksonra, aki néhány hónappal az 51. születésnapja előtt hozta világra első gyermekét.

Bár a terhességet JLo még nem erősítette meg hivatalosan, annyit eddig is tudni lehetett, nagyon boldog pasijával, a baseball-játékos Alex Rodriguezzel, akit állítólag már megkért, hogy vegye el. A kapcsolatukat tavaly februárban vállalták fel a nyilvánosság előtt, azóta folyton együtt mutatkoznak, látszik, tombol köztük a szerelem.

Jen egyébként egy ikerpár anyukája, Max és Emme 2008-ban látta meg a napvilágot, idén februárban lettek 10 évesek. Apjuk az énekesnő volt férje és régi nagy szerelme, Marc Anthony, akitől 2014-ben vált el. Szerencsére nagyon jóban vannak, baráti viszonyt ápolnak, ami már csak a gyerekek miatt is nagyszerű hír.

Még több

Szépség