2018.07.06.@ 11.07

5 film a péntek esti lazításhoz

Hogyan kezdődhetne igazán jól egy lazulós hétvége? Hát egy szuper otthon mozizós estével! A legjobb filmeket már bekészítettük, neked csak választanod kell és indulhat a pihenés!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 film a péntek esti lazításhoz

X-Men – A kívülállók (21:00, Mozi+)

A pasid tuti értékelni fogja, ha erre a filmre esik a választásod. A sztori első részében megismerheted a két barátból lett ellenség Magneto és X professzorküzdelmét, ahogy próbálják rávenni a mutánsokat, hogy az ő elképzelésük szerint éljenek. Magneto háborúra készülne az emberek ellen, míg a Prof szeretné megvédeni társait. Hogy ki fog győzni? A filmből megtudod!

Thor (18:05, HBO)

A szuperszexi Chris Hemsworth Thor szerepében tündököl, aki az óriási pörölyével, legendás harcosként felügyeli Ashgar birodalmát. Méltó utódként örökölné apja után a trónt, makacs természete miatt, azonban száműzik a Földre, ahol kénytelen az emberek között élni. Miután megismeri Jane-t, a gyönyörű kutatólányt, rájön, hogy sokkal nehezebb lesz elszakadnia az emberektől, mint gondolta.

A szerelem markában (23:00, Super TV2)

Adott egy forgatókönyvíró pasi, aki megbízást kap egy romantikus komédia megírására, csakhogy van egy kis bökkenő. Még sosem volt szerelmes. Bárhogy próbálkozik megfogni az érzést, minden kudarcba fullad. Egészen addig, amíg meg nem ismer egy gyönyörű és kedves nőt, aki sajnos már foglalt, de valahogy mégis azt érzi, ő lehet az igazi. Akkor most hogyan tovább?

A boldogító talán (21:00, Prime)

Szerinted létezik barátság pasik és csajok között? A sármos és nőfaló Tom szerint igen, és erről egészen addig a pillanatig meg van győződve, amíg el nem utazik legjobb lányhaverja, Hannah. Itt döbben csak rá, mennyire kedveli a lányt, és el is határozza: amint hazaér, szerelmet vall neki! Valaki azonban már megelőzte. Nincs mit tenni, mint mindent elkövetni, hogy Hannah ne menjen hozzá a másik férfihoz…

Amerikai pite 6.  – Béta-ház (23:30, Viasat 3)

Ha már lecsekkoltad azért, ha még nem, akkor azért, de mindenképp érdemes megnézned a pite hatodik részét. Az ifjabbik Stifler végre végzett a gimivel és egyetemre készül. A gólyák persze hamar rájönnek, mi számít igazán az első pár évben, azaz a szex és a buli. Létre is hoznak egy helyet, ahol minden fiatal kedvére kiélheti magát. Ez lesz a Béta-ház.

Címkék: esti program filmek filmek péntek estére péntek esti filmek péntek esti program tv műsor

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség