2018.07.06.@ 07.07

8 jel, hogy mérgező hatással van rád a pasid

Szerelem ide vagy oda, ha a párod menthetetlenül negatív személyiség és lépten-nyomon fájdalmat okoz, nem érdemes a végletekig hagyni, hogy teljesen lehúzzon. Nyolc nő elmondta, mikor húzd meg a vészcsengőt, mert a választottad mérgező hatással van rád.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

8 jel, hogy mérgező hatással van rád a pasid

„Állandóan arról beszélt, milyen gondok voltak az előző kapcsolataiban. Aztán persze a történetek vége mindig az lett, hogy ő mindent jól csinált, az ex-csajok voltak őrültek. Folyton csak azt hallgattam, hogy ő mennyire tökéletes és, hogy bármi történt, mindig a lányok voltak a hibásak.”

„A kapcsolatok elején alapvető, hogy meg akarjátok ismerni egymást, ezért érdeklődsz a másik élete iránt. Ha sosem kérdez rólad semmit, még véletlenül se pazarold rá az idődet.”

„A sráccal a neten ismerkedtem meg, az első találkozást pedig direkt nem randinak neveztük, csak összefutottunk beszélni pár szót. A beszélgetés közben felhívta az egyik barátja, akinek hazudott arról, hogy épp hol van, és mit csinál, ráadásul szemrebbenés nélkül. Sajnos, ha a haverjának így tud hazudni, valószínűleg neked is.”

„Ha a pasi nem néz a szemedbe és nincs testben és lélekben is ott a beszélgetésben, tuti, hogy alkalmatlan arra, hogy tartalmas időt töltsön veled. Valószínűleg azt gondolja, hogy ha nem szexről van szó vagy arról, hogy ebédet főzz neki, már nem is vagy annyira érdekes.”

„Azonnal menekülj, ha a srác túl gyakran változtatja a véleményét szitukkal, a barátaival vagy a családjával kapcsolatban! Aki az egyik nap A-t mond, a másik nap pedig már B-t, téged is pillanatok alatt áthelyez majd az ellenségek listájára, ha valami nem tetszik neki.”

„A barátom egyszer elhívott bandázni a haverjaival. Nemet mondtam neki, mert nem szerettem azokat a srácokat és ez valószínűleg kölcsönös is volt. Vérig sértődött, amiért visszautasítottam. Ha sosem képes elfogadni a döntésedet és akár rád is erőszakolja a sajátját, inkább ne folytasd a kapcsolatotokat.”

„Udvariatlannak lenni olyan emberekkel, akik alacsonyabb pozícióban vannak, szegényebbek vagy valamiért hátrányos helyzetben vannak – na ez azonnal válóok!”

„Felháborító, amikor általánosítanak és azt mondják, minden nő egyforma! Ha téged választott, nyilván nem lehetsz ugyanolyan, mint a többi, szóval ez totális sértés, főleg, ha a szemedbe mondja.”

Címkék: kapcsolat mergező kapcsolat pasik szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség