2018.07.06.@ 11.07

Arra számított, hogy lekövérezik, de sokkal rosszabb történt

Ez a plus size bloggerlány úgy döntött, egy szál bikiniben áll ki New York legforgalmasabb terére, de arra nem tudott felkészülni, amit az arra járóktól kapott érte. Szerinted is jobban járt volna, ha inkább a súlyára tesznek megjegyzéseket?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Arra számított, hogy lekövérezik, de sokkal rosszabb történt

Anna O’Brien egy híres plus size divatblogger, aki időről időre merész projektekbe kezd, hogy ezek által bátorítsa a duci lányokat világszerte. Ő volt például az, aki egy fotózás kedvéért bikiniben pózolt egy hotelben, ahol aztán a biztonsági őr rászólt, azonnal öltözzön fel. Botrány lett a dologból, mert a vékony csajoknak, akik szintén strandszerkóban mászkáltak az épületben, nem kellett eltakarniuk magukat, csak Annának volt tilos megmutatnia a testét. Most hasonlóan meredek dologra vállalkozott, úgy döntött, New York leghíresebb terén, a Time Square-en fog bikiniben pózolni. Sok mindenre fel volt készülve, de arra nem, amit a pasiktól kapott. Olvasd el a döbbenetes sztorit!

„A Time Square közepén álltam, nem volt nagy a hőség, mégis izzadtam amiatt, amit épp tenni készültem. Elkezdtem bénázni a maxi szoknyámmal, ügyetlenül kibogoztam a szorosan megkötött csomót, így láthatóvá vált, amit alatta viseltem: egy pink bikini. Hallottam, hogy idegenek kiabálnak nekem, de nem értettem a szavaikat, annyira igyekeztem nyugodt maradni. Persze nem sikerült… Láttam, ahogy a felhőkarcolók között lassan megy le a nap, tudtam, hogy nincs több időm idegeskedni, most vagy soha! Ledobtam a maradék ruhámat is, a hangok pedig kitisztultak körülöttem.

»Meg akarom kóstolni a fincsi lábujjaidat!«

»Helló bébi, hadd vajazzam meg a zsömléidet!«

Felnéztem és három pasit láttam, akik mind a telefonjaikkal kameráztak engem. Amikor a szemünk találkozott, az egyik azt kiáltotta: »Twerkelj a kamerának bébi, mutasd meg, hogy táncol az a popsi!«

Elkezdtek folyni a könnyeim. Fel voltam rá készülve, hogy egyesek mutogatnak majd rám, megszégyenítenek és lekövéreznek, de erre nem. Arra nem, hogy fetisizálnak majd!” – írta meg szomorúan Anna az amerikai Cosmónak.

Címkék: blogger bloggerlány ducimodell fotók Instagram kísérlet modell plus size plus-size

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség