2018.07.06.@ 07.07

Ez a módszer 5 perc alatt segít az aknés bőrön

Ha ez a gyors mozdulatsor a reggeli rutinod részévé válik, egészen biztos, hogy a jövőben nem sok gondod lesz az aknékkal, pattanásokkal. Mindenképpen próbáld ki!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a módszer 5 perc alatt segít az aknés bőrön

Most kivételesen megengedett, hogy a problémás területeken pihentesd a kezed! Egy olyan stresszoldó arcmasszázst ajánlunk, ami segít, hogy a hormonjaid egyensúlyban maradjanak, illetve jótékony hatást gyakorol az aknés, pattanásos bőrre. Minél gyakrabban csinálod, annál szebb eredményt érhetsz el vele! Mindössze négy lépésből áll az egész és otthon bármikor elvégezhető.

1. lépés: Irányítsd a figyelmed az állaidra

A hüvelyk-, és mutatóujjaddal csípd össze a bőrödet az állcsontod mentén, kezdve az állad középpontjától. Haladj kifelé, egészen a füledig. Ez a néhány másodperces csipkedés kiűzi a bőrszövetben felhalmozódott méreganyagokat, amik gyulladást és bőrpuffadást okozhatnak.

2.lépés: emeld meg az arccsontokat

A mutató-, és a középső ujjaidat használd arra, hogy kicsit megemeled az arccsontoknál található bőrt és onnan egészen a halántékodig körkörös mozgással masszírozod magad. Az arccsontodnál lévő húsosabb részt kicsit tovább is csipkedheted, hogy még jobban beinduljon a vérkeringés és csillogó bőrt kapj végeredményül.

3. lépés: Varázsolj kipihent szemeket

A gyűrűsujjaidat használva finoman nyomkodd meg a szemöldökcsontodat a szem belső sarkától egészen a külsőig, ugyanezt pedig alul is ismételd meg. Ez a néhány apró mozdulat gyengéden kiszívja a felesleges folyadékot, aminek köszönhetően csökken a szem puffadtsága és a sötét karikák is hamarabb eltűnnek.

4. lépés: Lágyítsd az arcod vonalait

Helyezd a hüvelykujjadat a halántékodra, a három középső ujjaddal pedig rajzolj köröket a homlokod közepén, egészen az arc széléig haladva. Ez oldja a feszültséget, ennek köszönhetően pedig csökkennek az olyan kártékony hatású arcmozgások, mint például a homlokráncolás.

Címkék: akné ellen aknés bőr arcápolás arcmasszázs bőrápolás bőrtisztítás pattanások ellen reggeli rutin

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség