2018.07.06.@ 06.07

Kitálalt Katalin hercegnéről a világhírű sportoló

Oké, Vilmos herceg felesége mindig mosolygósnak és bájosnak tűnik a fotókon, de gondolkodtál már azon, hogy milyen lehet Katalin személyisége a valóságban?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kitálalt Katalin hercegnéről a világhírű sportoló

Sok olyan dolog van, ami miatt őszintén lehet imádni Katalin hercegnét, vannak, akik a kifinomult stílusába szeretnek bele, mások a bájos mosolyát dicsérik, a sajtó pedig tele van azokkal a jótékonysági eseményekkel, amiket ő szervez. És persze az sem elhanyagolható tény, hogy már két herceggel, illetve egy cuki hercegnővel is megajándékozta a királyi családot és a világot.

A napokban pedig végre kiderült, hogy milyen benyomást kelt Katalin hercegné, amikor az ember négyszemközt, a kameráktól távol beszélget vele. Andre Agassi, a világhírű teniszező ugyanis elárulta egy amerikai magazinnak, milyen volt, amikor csevegtek egy kicsit pár évvel ezelőtt. Ha ezen most meglepődtél egy kicsit, akkor biztosan nem tudtad, hogy a hercegné imádja a teniszt és Agassi az egyik kedvenc sportolója.

Their sex face? Haha kidding #katemiddleton #princewilliam #royals #wimbledon2012

A post shared by Kate Middleton (@hrhtheduchessofcambridge) on

A két híresség a wimbledoni stadion VIP nézőterén ismerkedett meg egymással 2012-ben, ahol a royal házaspár, illetve Andre Agassi és felesége Steffi Graf jegye is az első sorba szólt. „Nagyon kedves volt. Hogy őszinte legyek igazán jól éreztem magamat vele. Oda voltam érte. Nem volt alkalmunk túl sokáig csacsogni, de végig imádnivaló volt. De ennél többet nem nyilatkozhatok, mert nem tudom, mit szabad elárulnom és mit nem” – mondta Andre, aki később azt is hozzáfűzte, hogy nagyon sok boldogságot kíván Meghannak és Harry hercegnek.

Címkék: andre agassi Katalin hercegné steffi graf tenisz vallomás vilmos herceg wimbledon

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség