2018.07.07.@ 08.07

„Ezért mondtam nemet, mikor megkérték a kezemet”

Az egyik olvasónk alig várta, hogy végre feltegyék neki a nagy kérdést, azonban mikor a srác letérdelt elé mégis nemet mondott!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Ezért mondtam nemet, mikor megkérték a kezemet”

„A szerelmemmel már négy és fél éve voltunk együtt, és elképesztően boldogok voltunk. Azonban kicsit már kezdett zavarni, hogy őt egyáltalán nem foglalkoztatja, még gondolati szinten sem, hogy megkérje a kezemet. Mivel nagyon megijedtem elkezdtem óvatosan utalásokat tenni, ha például elsétáltunk egy ékszeres előtt, vagy ha megkérték a Facebookon az egyik ismerősöm kezét, neki mondtam el először.

Itt már talán kezdett neki is leesni a dolog, utána ugyanis, már ő is többször hozta fel és kérdezgetett, milyen gyűrűre vágyom pontosan. Már kezdtem megnyugodni, hogy hamarosan letérdel elém végre. Azonban újabb egy év telt el gyűrű előkerülése nélkül, ami egyre inkább lelombozott. Úgy éreztem csak vesztegetem az időmet, és talán soha nem kapom majd meg azt, amire igazán vágyom: házasságra és gyerekekre.

Közben a kapcsolatunk is hullámvölgybe jutott, és úgy döntöttünk, hogy egy kisebb szünetet tartunk, hogy rájöjjünk, mit is akarunk igazán. Elköltöztem tőle, de folyamatosan beszélgetünk és találkozgattunk a párkapcsolati pihenőnk alatt. Talán a másik külön töltött hónapnál járhattunk, mikor rádöbbentem, hogy hiába aludtam fent nála többször is, egyszer sem jutottunk el odáig, hogy lefeküdjünk egymással.

Azt hiszem ez volt az a pont, hogy rájöttem inkább nagyon jó barátok vagyunk egymás számára, mint két ember, akik kapcsolatban élnek. Eldöntöttem, hogy szakítok vele, de mindenképpen meg akartam várni, hogy megcsinálja a diplomavédését, ameddig már csak 2 hét volt hátra.

Szerencsére sikerült neki, minden szuperül ment és eldöntöttem, hogy másnap megmondom neki, hogy végeztünk. Azonban az ünneplő vacsorán egyszer csak felállt, hogy beszédet mondjon. Elmondta, mennyire boldog mellettem, és mindig is ilyen életre vágyott, majd a zakója zsebébe nyúlt és előhúzott egy kis dobozt. Fogalmam sem volt, mit csináljak, hiszen mindkettőnk szülei ott voltak, akik előtt nyilván nem akartam vele szakítani, de igent sem akartam mondani. Mikor feltette a nagy kérdést legalább 1 percig szóhoz sem jutottam. Annyit sikerült csak kinyögnöm, hogy otthon majd megbeszéljük.

Persze erre teljesen kiakadt és mindenki előtt megkérdezte, hogy ez most azt jelenti, hogy én igazából szakítani akarok, csak mert már korábban is érezte, de azt gondolta egy lánykéréssel megakadályozhatja és rendbe hozhat mindent. Ezek után már nem bírta türtőztetni magamat, és azonnal rávágtam, igen szakítani akarok, és ő sem gondolhatta komolyan, hogy ezzel majd rendbe hoz mindent! Ezek után eltűntem az étteremből és azóta sem beszéltünk egymással.”

Címkék: eljegyzés őszinte levél párkapcsolat szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség