2018.07.08.@ 10.07

Így viselkedik egy magabiztos csaj egy kapcsolatban

Ha boldog és hosszantartó párkapcsolatra vágysz, a legfontosabb szabály, hogy helyén legyen az önbizalmad. Egy erős nő a legváratlanabb buktatókon is sikeresen átevickél és bármilyen problémát gyorsan és fájdalom nélkül képes megoldani.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így viselkedik egy magabiztos csaj egy kapcsolatban

Összegyűjtöttük, milyen jellemzői vannak egy igazán tökös csajnak!

Nem félrevezethető

A legjobb barátnőd azzal hív fel, hogy látta a pasidat kávézni egy másik nővel és kétségbeesve kérdezi, szakítottatok-e. Mi teszel? Ha biztos vagy magadban és a kapcsolatodban is, csak legyintesz egy ilyen feltételezésre. A mentálisan erős nők mindig elengedik a fülük mellett a rosszindulatú pletykákat és csak a saját szemüknek hisznek!

Nem fél kimutatni az érzéseit

Ha igazán boldog vagy a pároddal és minden működik a kapcsolatotokban, sose félj kimutatni a valódi érzelmeidet! Ha például nem tetszik a pasi viselkedése, mondd egyenesen a szemébe! Mindennek az alapja az őszinteség.

Sosem lesz a körülmények áldozata

Lebeszéltél egy vacsorát a szerelmeddel, de abban a pillanatban hív a főnököd, hogy be kéne menned dolgozni? Légy őszinte és mondd meg, ha épp nem érsz rá dolgozni vagy fordítva – ha le kéne mondanod a randit. Egy magabiztos nő mindig tudja, mit akar és, hogy mit engedhet meg a másikkal szemben.

Tud nemet mondani

Nem kell a pasid minden kérésére igent mondanod. Ha a sok éve nem látott barátnőddel találkoznál ahelyett, hogy a szerelmeddel tévét néztek otthon, ne félj elmondani a döntésedet! Ha az önbizalmad a helyén van, nem szabad, hogy olyan gondolatok rohanjanak meg, mint, hogy mennyire esik majd rosszul a párodnak a hír vagy, hogy biztosan vita robban majd ki belőle. Hiszen szeretitek egymást, nem?

Mer segítséget kérni

Egy magabiztos csaj nem attól lesz még magabiztosabb, hogy mindent egyes egyedül old meg. Ha bajban vagy egy bútor összerakásával vagy, ha szükséged lenne egy kis kölcsönre, hogy még a leárazáskor megvedd a cipőt, amit kinéztél, merj segítségért fordulni életed párjához!

Az átlagnál keményebben dolgozik

A munka az munka. Ha valamilyen elvégzetlen feladatod van, ne kérj elnézést, mert nem tudsz időben hazamenni az irodából. Egy párkapcsolat nem csak a szerelmetekről szól – mindkettőtöknek van saját élete, amit előre kell vinnie.

Címkék: lelki egészség önbizalom önbizalom tréning önfejlesztés tréning

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség