2018.07.16.@ 13.07

Hatalmas már Kulcsár Edina pocakja

A modell az utolsó trimeszterben jár, szóval hamarosan megérkezik a kisfia, akit már most nagyon imád!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hatalmas már Kulcsár Edina pocakja

Kulcsár Edina annak ellenére sem lassított le, hogy hamarosan anyuka lesz. Folyamatosan fotózásról fotózásra jár, építi a saját vállalkozását, és közös otthonukat építik vőlegényével, Csutival. Sajnos, ezért idén nem volt ideje elmenni nyaralni, csak egy kisebb, 1 napos vakációt sikerült beiktatnia a Balatonnál, ahová természetesen a barátnői is elkísérték.

Többek között Tápai Szabina is, aki szintén gyermeket vár, a két kismama pedig egy közös pocakos képet is posztolt Edina Insta oldalára. A fotót egyszerűen imádták a rajongók, hiszen majdnem 50 ezer lájk érkezett rá, és több kommentelő is megjegyezte, milyen nagy már Edina pocakja.

A modell egyébként több képet is posztolt a mini nyaralásról, például egy olyat is, amin éppen a homokban térdel, előtte pedig egy hatalmas szív, amibe beleírta Csuti és Medox nevét. „Az én felnőtté válásom időszakából abszolút kimaradtak a ,,férfiak”, de hiszem, hogy minden okkal történik. Most mindezek ellenére az élet megajándékozott rögtön 2 fantasztikus férfival is.Oké, az egyik még csak egy kis pici fiú, akit ugyan még nem ismerek, de már most az életemet adnám érte, a másikért pedig egyenesen oda vagyok, hiszen neki köszönhetem azt is, hogy anyává válhatok! Hihetetlen… Sosem gondoltam volna, hogy ilyen érzések is vannak, mint amiket én nap mint nap érzek” – írta a kép alá.

Címkék: kulcsár edina magyar sztárok sztárhírek terhesség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség