2018.07.17.@ 11.07

A Britain’s Got Talent világkupáját magyarok nyerték

Pár évvel ezelőtt a magyar csapat megnyerte a legszuperebb angol tehetségkutatót, most pedig ők lettek a show minden idők legjobb produkciója is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Britain’s Got Talent világkupáját magyarok nyerték

Öt évvel ezelőtt, az egész világot elkápráztatta az Attraction Látványszínház, akiket a Britain’s Got Talent show-ban ismerhetett meg mindenki. A csapat a döntőig meg sem állt, ahol végül sikerült megnyerniük az egész versenyt. Úgy tűnik, hogy azóta sem felejtették el az emberek a könnyfakasztó előadásukat, ugyanis egy nemrég tartott szavazáson kiderült, hogy ez a produkció volt minden idők legjobbja.

„És igeeeeen! Az Attraction minden idők legjobb Britain’s Got Talent produkciója! Tudtuk, hogy akkor öt évvel ezelőtt valami különlegesét alkottunk és megnyertük a versenyt, de az hogy a BGT összes eddigi produkciója közül a mi előadásunk lett a legjobb az óriási elismerés! Több mint 700.000 jelentkező közül, 12 év legnevesebb győzteseivel megküzdve, MAGYAR produkció lett a világ legnagyobb tehetségkutatójának a legjobbja! Ez a cím innentől kezdve már elvehetetlen tölünk! Ez az igazi elégtétel számunkra és a közvetlen egyértelmű visszajelzés ami a közönség határozott véleményét mutatja. Mi kaptuk a verseny során az egy mérkőzésen belüli legtöbb szavazatot! Csodálatos érzés! Büszkék vagyunk erre a fantasztikus eredményre és mindent meg fogunk tenni, hogy Magyarország jó hírét vigyük szerte a világban! Köszönjük”– írta a hivatalos Facebook oldalán a csapat.

Címkék: Attraction Látványszínház Britain’s Got Talent program színház világkupa

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség