2018.07.17.@ 14.07

Azt hitte, vécére kell mennie, szülnie kellett

Igen, jól olvastad, elképesztő meglepetésben volt része egy brit lánynak, aki a WC-n ülve szembesült a terhességével!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Te el tudnád képzelni, hogy 9 hónapon keresztül lapuljon két pici baba a pocidban úgy, hogy észre sem veszed? Bár a sztori teljes képtelenségnek tűnik, mégis megtörtént egy 21 éves staffordshirei lánnyal. Beth Bamfordnak ugyanis fogalma se volt arról, hogy terhes, egészen addig, amíg két pici baba nem tekintett vissza rá a mosdó padlóján.

A fiatal lány többször is elment orvoshoz rosszullétekre panaszkodva, de a doki azt hitte, csak vírusfertőzést kapott. Ráadásul Beth mindig is súlyfelesleggel küzdött, így a felcsúszott plusz kilók sem voltak feltűnőek számára.Az ágyban feküdtem és fájdalmat éreztem. Nem szóltam a páromnak, lementem egy pohár vízért, de rosszabbul lettem, mosdóba kellett mennem. Éppen a vécén ültem, amikor megkezdődött a szülés. Nem volt rá időm, hogy bármit is érezzek. Egyszerűen csak megtörtént. Nagyon gyorsan zajlott. Egyik pillanatban fájdalmam volt, a másikban pedig született két kisbabám. Hívtam a sürgősségi szolgálatot, mert az egyik baba nem lélegzett, de a telefonos orvosi segítségnek köszönhetően megrázogattam, ahogyan magyarázták, és a baba szerencsére lélegezni kezdett” – mesélte a döbbent kismama a Daily Mailnek.

Beth azonnal segítségért kiáltott, mert nem tudott mozdulni az ikrekkel a kezében. A szerelme Andy is teljesen sokkot kapott a látványtól, alig akarta elhinni, hogy a felesége nem tudott a terhességéről. Legfőképp azért, mert Bethnek és Andynek már volt két gyereke, a három éves Elsa-Mae és a két éves Alivia. Szerencsére a meghökkent szülők gyorsan alkalmazkodtak az új helyzethez és a két ikerlány, Willow és Freya most már teljesen beilleszkedett a hattagú családba. Hihetetlen, ugye?

Címkék: gyerek terhesség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség