2018.07.17.@ 10.07

Meghan hercegné apja szörnyű dolgot árult el a lányáról

Thomas Markle megint komoly kavarásba kezdett, nehéz elképzelni, hogy ez majd segít neki abban, hogy kibékülhessen a lányával… Vajon mit szól ehhez Meg?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghan hercegné apja szörnyű dolgot árult el a lányáról

Meghan hercegné apukája, Thomas Markle sajnos nagyon kínos helyzetbe hozta a lányát, ráadásul éppen a royal esküvő előtt. Kiderült ugyanis, hogy szövetkezett egy lesifotóssal, akitől pénzt fogadott el azért, hogy képeket készíthessen róla, amint Meg és Harry eljegyzési fotóit nézegeti az interneten. Persze botrány lett a dologból, ami nem tett jót a 73 éves férfi egészségének. Erre hivatkozva végül Thomas el sem ment az esküvőre, Meget Károly hercegnek kellett az oltár elé kísérnie.

Bár azóta sem találkoztak, az apuka állítja, látja a lányán, hogy nagyon meg van rémülve, túl nagy rajta a nyomás és egyszerűen nem őszinte a mosolya. Szerinte Meghan boldogtalan és rossz döntést hozott, amikor beházasodott Anglia leghíresebb családjába.

„Látom a szemében, látom az arcán, és látom a mosolyán. Évekig láttam, ahogy mosolyog, ismerem. Nem szeretem, amit most látok!” – nyilatkozta Thomas Markle egy amerikai lapnak.

A férfi egyébként nem tudja a hercegné pontos címét és a telefonszámát sem, ezért a Kensington-palota egyik alkalmazottjának szokott leveleket írni, abban bízva, hogy azokat továbbítják Meghannek.

„Ha csak egy dolgot üzenhetnék neki, az az lenne, hogy nagyon sajnálok mindent, amit rosszul csináltam. Szeretném elfelejteni az ellentéteinket és újra együtt lenni…” – tette még hozzá az apuka, aki egyébként azt gondolja, Meghan csak azért nem válaszol neki, mert a királyi család nem engedi. Hát, mi ebben egyáltalán nem vagyunk biztosak!

Címkék: apukája harry herceg királyi család meghan hercegné meghan markle thomas markle

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség