2018.07.18.@ 06.07

6 pillanat, amikor biztos lehetsz benne, hogy szakítani fogtok

Néha fájdalmas belátni, hogy amit eleinte jónak hittünk, mégsem az, amire szükségünk van. Hat bátor lány most elmesélte, mikor jött rá arra, hogy a párkapcsolata végleg zátonyra futott. 

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 pillanat, amikor biztos lehetsz benne, hogy szakítani fogtok

„Folyton szomorú voltam”

„A barátom és én már hónapok óta küzdöttünk a kapcsolatunkért, de mindig jött egy olyan szó vagy tett, ami miatt nem tudtunk normális párként működni. Állandóan szomorú voltam, mert éreztem, hogy nincs megoldás. Egy este a barátnőimmel voltam, amikor egyszer csak sírva fakadtam és kimondtam, ami régóta bújkált bennem, hogy a barátom többé már nem szeret. Tudtam, éreztem, ezért szakítani akartam vele. Sajnos a srác még csak találkozni sem volt hajlandó velem, sms-ben kellett véget vetnem a kapcsolatnak. Ez volt az utolsó csepp a pohárban és örültem, hogy így döntöttem, mert ennél sokkal jobbat érdemlek.”

„Elfelejtette a születésnapomat”

„Végre eljött a nap, amire minden évben annyira készülök: a születésnapom. A családom és a barátaim már aznap kora reggeltől folyamatosan küldték a jókívánságaikat, a pasim viszont sehol sem volt. Nem kaptam tőle se egy hívást, se egy üzenetet vagy egy képet. Teljesen összetörtem. Régebben mindig ő volt az első, aki felköszöntött, ezért tudtam, hogy ez egy jelzés, hogy többé már nem szerepelek prioritásként az életében.”

„Nem volt helyem az otthonában”

„Párkapcsolatban éltünk, de tudtam, hogy össze kell költöznünk ahhoz, hogy a dolog működjön közöttünk. Mivel ő nem akart várost váltani, én eladtam a lakásomat és felajánlottam, hogy hozzáköltözöm. Amikor eljött a berendezkedés ideje, egyáltalán nem volt kompromisszumkész, nem akarta feláldozni a legénylakását. Betolakodónak éreztem magam, aki csak akadályozza a másik életét, ezért feltettem neki a kérdést, hogy mit hajlandó feláldozni a kapcsolatunkért. A válasz az volt, hogy soha nem szabad semmit feláldozni egy emberért, ha közben sérül a saját személyiséged. Ez aztán önzőség volt a köbön – azonnal szakítottunk.”

„Nem én voltam az egyetlen az életében”

„Egy szép napon megláttam, hogy más lányokkal üzenget egy alkalmazáson keresztül, ráadásul nem csak beszélgetéseket találtam, hanem rengeteg meztelen képet is.”

„Egyáltalán nem tisztelt”

„Azt mondta a melleim nagyobbnak látszanának, ha leadnék pár kilót, pornót nézett, miközben ott feküdtem mellette és képes volt leállni egy lánnyal, aki tetszett neki, miközben én is ott voltam. A legszomorúbb, hogy mindezek ellenére is a felesége lettem. Ez történik, amikor húsz évesen nem látod tisztán, hogyan működik egy egészséges párkapcsolat. Most, tizenkét évvel később viszont újra kimondhatom, hogy boldog vagyok, mert elváltam és most egy olyan pasi van mellettem, aki meggyógyította a lelkemet!”

„Letiltott, mert azt mondta, idegesítő vagyok”

„Abban a pillanatban tudtam, hogy szakítok a pasimmal, amikor azt mondta, hogy letiltott engem és a barátnőimet Facebookon, mert idegesítőek vagyunk…”

Címkék: párkapcsolat szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség