2018.07.18.@ 13.07

70 új emoji érkezik

Szuper hírrel turbózta fel az Apple a World Emoji Day-t, azaz a világ emojijainak ünnepét, ugyanis bejelentették, hogy hamarosan 70 új ikonnal bővül a készülékek szoftvere! Csekkold le a legmenőbbeket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

70 új emoji érkezik

Új nap virradt a vörös hajú vagy őszes hajú Apple felhasználókra, ugyanis a világhírű cég rájuk is gondolt, amikor megalkotta a legfrissebb emoji-sorozatát! A 70 elemből álló széria az új iOS12 szoftver által lesz letölthető, ami az év második felében fog automatikusan frissülni az iPhone készülékeken.

A szerkesztők ezúttal különösen odafigyeltek, hogy a különböző etnikai csoportokba tartozó emberek mindegyike megtalálja magát az ikonok között. Találkozhatsz majd vörös hajú és szakállú, göndör frizurájú, illetve megőszült vagy kopasz emojikkal, sőt a legtöbb arcnál sötétebbre változtatható lesz a bőr árnyalata.

De nemcsak emberekkel, hanem hangulatjelekkel is bővült a lista, ezentúl sokkal könnyebben kifejezheted, ha vacognak a fogaid a hidegtől, ha menthetetlenül szerelembe estél, ha esetleg az évszázad partiját szeretnéd megrendezni, vagy ha meg akarod kérni a pasidat, hogy ne üres kézzel, hanem egy duplacsokis fagyival jöjjön haza.

Az új sorozat tartalmazni fog még állatokat és kajákat is, érkezik majd egy cuki muffin, egy salátafej, egy holdsütemény és most már annak se lesz akadálya, hogy elmesélhesd, amikor épp homárt eszegetsz Ausztráliában egy papagájjal a válladon. Neked melyik jön be a legjobban?

Címkék: apple emoji iphone újdonság videó vörös hajú emoji

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség