Angelina Jolie ismét lecserélte a pasiját?

A jelek szerint a színésznő teljesen elfelejtette volt férjét, gyerekei apját, Bradet, mert már a sokadik sármos színésszel hozzák hírbe. Szerinted összeillenek?

Angelina Jolie ismét lecserélte a pasiját?

A Brangelina fanoknak rossz hír, de Brad Pittel már tényleg nem sok esélye van újrakezdeni a dolgot Angelinának, hiszen folyamatosan támadják egymást a gyerekfelügyeleti jogok miatt. Ha ez nem lenne elég, minden jel arra mutat, hogy a színésznő már túltette magát az exén és a csúnya váláson, hiszen bombaformában van és körülrajongják a pasik.

Legutóbb például arról lehetett hallani, hogy kisbabát szeretne ingatlanügynök szerelmétől, de kiderült, hogy a valóság egészen más, hiszen nincsenek is együtt. Figyelj, mert arra, ami most jön, tuti, nem számítottál!

Képzeld, Angie a hírek szerint az egyik kollégájával jött össze a Demóna 2. részének forgatása közben. Egy új-zélandi lap értesülései szerint a színésznő állandóan mosolyog és a jókedve mindenkinek feltűnik, aminek az oka nem más, mint Ed Skrein brit színész.

A sztárpasi odavan Miss Jolie-ért és állandóan megnevetteti, szóval, ha igazak a pletykák, akkor végre újra megállapodik az egykori Lara Croft. Ugye te is nagyon várod már az első közös cuki képet?

Még több

Szépség