2018.07.18.@ 06.07

Furcsa dolgot vettek észre a fanok Lajos herceg fotóin

Atomjaira szedték a netezők a keresztelő hivatalos fotóit és érdekes következtetésre jutottak. Egyetértesz velük?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Furcsa dolgot vettek észre a fanok Lajos herceg fotóin

Nagyjából egy hete tartották Londonban Katalin hercegné és Vilmos herceg legkisebb gyerekének keresztelőjét, amiről a fotósok nagyon sok cuki képet készítettek. Túl közel azonban nem juthattak Lajos herceghez, így a fanoknak meg kellett várnia az olvadozással, míg a Kensington-palota bemutatja a hivatalos fotókat. Ez néhány napja megtörtént, az édes babaképek pedig villámsebességgel járták be az internetet.

A hercegi pár eredetileg csak négy fotót tett közzé, majd hozzácsapott egy ötödiket, amihez azt írták, nagyon imádják, és remélik, a rajongóknak is tetszeni fog. Talán mondanunk sem kell, de ez lett a legnagyobb siker! Pláne azután, hogy a kommentelők közül egyre többen szúrták ki, a röhögcsélés közben lekapott Lajos herceg pont úgy néz ki, mint annak idején György herceg. Többek szerint a hercegek akár ikrek is lehetnének, annyira hasonlítanak.

„Ó, de édes! Lajos olyan ezen a képen, mint amilyen György volt babaként!” – írta egy internetező.

„Lajos herceg tökre úgy néz ki, mint György herceg ebben a korban” – tette hozzá valaki más.

Persze egy baba pofija szinte napról napra változik, úgyhogy egyáltalán nem biztos, hogy ez a hasonlóság tartós lesz. Egyelőre mégis úgy tűnik, nem véletlen, hogy György herceg is viseli öccse első keresztnevét, a Lajost. A trónörökös teljes neve ugyanis: György Sándor Lajos herceg.

Címkék: babafotók fotók györgy herceg hasonlóság Katalin hercegné keresztelő lajos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség