Kiakadtak a Mamma mia! 2-re

Nem hiszed el, kik és miért haragudtak meg a filmkészítőkre! Szerinted van abban valami, amit mondanak?

2018.07.18. 11:07
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiakadtak a Mamma mia! 2-re

Az elmúlt tíz évben a görög Skopelos szigete arról volt ismert, hogy itt forgatták a Mamma mia! című filmet és nyilván turisták tömegei utaztak emiatt oda, hogy megcsodálják a helyet, ahol Meryl Streep és Amanda Seyfried énekelte az Abba dalait. Skopelos lakói most azonban nagyon csalódottak és dühösek.

Island dreaming…. ☀️ #skopelos #skopelosisland #skopelostown

A post shared by Sara Simonovska (@sarasimonovska) on

Egy amerikai lap azt írta, a kis görög sziget azért haragudott meg, mert a Mamma mia! 2-t már egy horvát szigeten forgatták, így Skopelosnak osztoznia kell a Mamma mia!-sziget néven Vis szigetével. A film készítői egyébként végül azért döntöttek inkább az új forgatási helyszín mellett, mert olcsóbb volt ott dolgozni, mint a görögöknél.

„Csalódottak voltunk, amiért ezt a filmet már nem itt forgatták. Szomorúak voltunk, hisz a második résznek is ugyanott kellene játszódnia, mint az elsőnek” – nyilatkozta az oldalnak a sziget polgármestere, aki hozzátette, hogy a helyiek azért is mérgesek, mert számítottak rá, hogy ismét munkát kapnak a filmesektől, mert az a legutóbb nagyon jól fizetett.

A Mamma mia! 2-t egyébként a héten mutatják be itthon a mozikban, úgyhogy gyorsan foglald le a jegyeket magadnak, ha eddig még nem tetted meg!

Címkék: botrány előzetes film mamma mia 2 mozi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.