2018.07.18.@ 13.07

Ő a világ legjobban fizetett színésze?

Izmos karok, feszes kockák, vagány tetkók és sármos mosoly… Te is olvadozva tapadsz a képernyőre, amikor meglátod Hollywood legmenőbb sztárját? Na, ki lehet az?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ő a világ legjobban fizetett színésze?

Nemcsak háromszoros édesapa, de most már Hollywood egyik legjobban kereső színésze is Dwayne Johnson, legalábbis ez derült ki a Forbes magazin friss listájából. A lap infói szerint Dwayne tavaly 124 millió dollárt zsebelt be a színészi munkásságából és ezzel új rekordot állított fel a Forbes Celebrity 100 névsorában, mert ennél sose keresett többet senki az elmúlt 20 évben.

A Szikla elképesztő bevétele csak az 5. helyre volt elég, az őt megelőző hírességek a színészkedésen kívül, egyéb szponzorációs és kereskedelmi, vállalkozói tevékenységükkel tudták megszerezni az előkelő helyeket. Így lehetséges, hogy George Clooney például 239 millió dollárral a második helyen végzett, ő azonban főként a tequilát forgalmazó cégének köszönheti a vagyonát.

„Hű, micsoda váratlan hír! Nekem nincs Harvard MBA diplomám, de az üzleti filozófiám mesteri szintre fejlődött az idők során, illetve a ballépéseim által. Csupán egy főnököm van, akit szolgálok, és akivel kapcsolatban állok – a földkerekség a benne élő emberekkel. Én vagyok az a fickó, aki heti 7 dolcsis keresettel indult neki és nagyon hálás, amiért most itt tart” – írta a színész a Twitteren.

Reméljük, jövőre megdöntheti a saját rekordját és egyre több szuperprodukcióban csodálhatjuk meg a filmvásznon!

Címkék: dwayne johnson forbes lista külföldi sztárok legjobban kereső színész rekord

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség