2018.07.19.@ 10.07

„Meghan tehet majd róla, ha apukánk meghal!”

Meghan hercegné családja egyre kínosabban viselkedik, hiszen állandóan támadják őt. Most épp az egyik féltestvére tett egy nagyon durva kijelentést!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Meghan tehet majd róla, ha apukánk meghal!”

Nem elég, hogy apja pénzt fogadott el a paparazzóktól még az esküvő előtt, hogy lefotózhassák őt, Meghan hercegné többi családtagja is elképesztően kínosan viselkedik, aminek a brit királyi család valószínűleg egyáltalán nem örül. Most épp Meghan féltestvére, Samantha Markle kelt ki magából, aki képes volt kiírni Twitterre, hogy ha apjuk meghal, akkor az a hercegné hibája lesz.

Samantha Markle azután borult ki, hogy látta, testvére és Harry herceg Londonban egy Nelson Mandela-kiállításon vettek részt. „Mi lenne, ha inkább a saját apádnak adnál tiszteletet? Ami sok, az sok! Viselkedj úgy mint egy nő, mint egy humanitárius. Ha meghal az apánk, az a te hibád, Meg!”

Meghan Markle egyébként törölte magát az összes közösségi oldalról, amióta hercegné lett, ezért nem valószínű, hogy látta nővére tweetjeit, amit azóta töröltek is. Valószínűleg nem vagyunk rosszindulatúak, ha azt gondoljuk, hogy Samantha Markle ezen akciójával csak hamarosan megjelenő könyvét akarja reklámozni, ami arról szól majd, hogy „milyen egy hercegné árnyékában élni”. Samantha ezzel állítólag azt akarja elérni, hogy ő is részt vehessen húga életében, bár ezek után nem valószínű, hogy Meghan valaha is újra szóba akarna állni vele.

Címkék: apuka meghan hercegné meghan markle testvér

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség