2018.07.19.@ 12.07

Minden, amit tudni lehet a Legendás állatok és megfigyelésük 2-ről

Még ezerrel dübörög a nyár, de már most az őszt várod? Akkor biztosan igazi Potter fan vagy, aki a Legendás állatok 2. premierjére hajt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Minden, amit tudni lehet a Legendás állatok és megfigyelésük 2-ről

Oké, azt már tudod, hogy november 16-án startol el a film az amerikai mozikban és biztosan a varázslatos trailert is ezerszer csekkoltad. Eddig csak azt lehetett tudni a Harry Potter spin-off folytatásáról, hogy az ifjú Salmander segítségére szorul Dumbledore, hogy megállítsa a gonosz Grindelwaldot. Szerencsére azonban újabb izgis titkok derültek ki a legjobban várt mágiarészről.

Már most tudni lehet, hogy Dumbledore és Grindelwald nem ebben az epizódban vívják majd meg a nagy csatájukat. Miért olyan biztos ez? Mert a bölcs varázslót alakító Jude Law elárulta, hogy egy közös jelenete sem volt Johhny Deppel, aki a főgonoszt formálja meg.

Egészen fura helyről derült ki, hogy Grindelwald tesztrálokon szökik majd meg a börtönből. Egy LEGO játékot ugyanis már augusztusban piacra dobnak, amin jól látszik, hogy ezek a varázslények húzzák a hintót, ami éppen elhagyja az Azkabant.

Ebben a részben sem kell hiányt szenvedned a cuki varázsállatokból, mert kiderült, hogy a filmben a még diák Salmander is feltűnik, aki már akkor elég jól megértette magát a legkülönbözőbb lényekkel. Tisztára, mint Hagrid.

Egy újabb szereplőről is tudni lehet, aki egy másik varázslóiskola egyik jófej tanára. A képet maga J.K.Rowling posztolta, szóval elég biztosra veheted, hogy Jessica Williams fogja játszani Eulalie professzort.

Emlékszel még a Bölcsek köve történetéből Nicholas Flamelre, aki jó ideig a kő tulajdonosa volt? Bizony ő is felbukkan a filmben és nem más játsza majd, mint Brontis Jodorowsky.

Címkék: harry potter Jude Law legendás állatok és megfigyelésük 2

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség