4 dolog, amiért imádtuk a Mamma Mia! új részét

Tegnap végre elstartolt a mozikban a kedvenc zenés mozink, ami egyszerűen szuperül sikerült. Mi most összeszedtük a kedvenceinket belőle!

4 dolog, amiért imádtuk a Mamma Mia! új részét

A fiatal Donna

Lily James egyszerűen szuperül játssza a vagány és szemérmetlen Donna fiatalkori énjét, akinek még a humora is csodás. Az pedig már tényleg csak hab a tortán, hogy elképesztően táncol és a hangja is varázslatos. Persze nem is csodáljuk, hogy az összes pasi, akivel összefut, azonnal beleesik.

via GIPHY

A szexi pasi trió

Bill, Harry és Sam huszonévesen szuper dögösek voltak. Bár mind a hárman nagyon szexik, Billt mindenképpen ki kell emelnünk közülük, ugyanis az ő karakterét, még egy kis humorral is megspékelték, ami nagyon jól állt neki.

via GIPHY

Táncolj!

Bár az előző rész is televolt szuper közös produkciókkal, valahogy a második részben ezek jobban és látványosabbra is sikerültek. Hidd el, alig tudsz majd a helyeden maradni a moziban, annyira kedved kapsz egy kis táncra.

via GIPHY

Sírás a köbön

Az utolsó előtti dal az, amikor Sophie beviszi a gyerekét a templomba, ahol hirtelen Meryl Streep is feltűnik és közösen énekelnek. Persze annyira megható az egész, hogy a moziteremben ülők felének potyogtak a könnyei. Annak ellenére, hogy Meryl csak 5 percig szerepelt a filmben, óriási bombát dobott le.

via GIPHY

Még több

Szépség