2018.07.20.@ 07.07

Kiderült, miért nem szeret hercegné lenni Meghan Markle

Bár engedékenyebbek vele, mint Katalinnal, mégis nehéz neki az átállás. Hiába, a királyi palota nem olyan, mint Hollywood!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderült, miért nem szeret hercegné lenni Meghan Markle

Meghan Markle már pár hónapja hercegné és kapott felkészítést is, hogy miként kell viselkednie a királyi család tagjaként, de élesben minden sokkal keményebb, mint a „hercegné-tanfolyamon”. Kiderült, hogy bár Meghan nyilván örül, hogy végre együtt lehet élete szerelmével, a mindennapjait azért erősen megnehezítik a szabályok, amiket muszáj betartania.

Egy amerikai lap úgy értesült egy névtelen informátortól, hogy Meghan nagyon sok mindent nehezen ért meg. Például nem tudja elfogadni, hogy a királynő elvárja a család nőtagjaitól, hogy ruhában vagy szoknyában jelenjenek meg, és hogy ne hordjanak nadrágot. Meg állítólag sokszor kérdezgeti Harryt arról, hogy bizonyos dolgokat miért csak úgy csinálhatnak, ahogyan az elő van írva.

Legutóbb például az volt a probléma, hogy írországi látogatása alkalmával a hercegné megemlítette, hogy örül annak, hogy az országban legalizálhatják az abortuszt, márpedig ez politikai kérdés, amit a királyi család tagjai nem vitathatnak meg nyilvánosan.

Szóval a volt színésznőnek egyelőre nem könnyű elfogadni, hogy szigorú keretek között kell élnie, de még az is lehet, hogy egy idő után lázadásával lazít a szabályokon. Talán neki köszönhetően egy kicsit modernizálják majd a királyi család életét.

Címkék: diana hercegnő Katalin hercegné királyi család meghan hercegné meghan markle sarah ferguson

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség