2018.07.22.@ 06.07

Így megalázta Diana hercegnőt Károly herceg a nászúton

A szívek királynőjének kálváriája már nem sokkal az esküvő után elkezdődött, nagyon durva, milyen tapintatlan volt vele a férje!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így megalázta Diana hercegnőt Károly herceg a nászúton

A múltkor már olvashattál róla, hogy Károly herceg eredetileg nem is Diana hercegnőt akarta feleségül venni, hanem egy bizonyos Amandát. A lány azonban csúnyán kikosarazta, ezért új menyasszony után kellett néznie. Kamilla nem lehetett az, mert ő rangon alulinak számított akkoriban, ezért tovább keresgélt. Egy véletlen folytán találkozott újra Dianával, akit még akkor ismert meg, amikor a nővérével járt együtt. Megtetszett neki a szenvedélyes, 19 éves lány, ezért néhány randi után megkérte, legyen ő a walesi hercegnő. Di igent mondott, még mielőtt jobban belegondolhatott volna, milyen élet vár így rá.

Már az esküvőn is Kamilla miatt aggodalmaskodott, aki természetesen ott volt a ceremónián. A dolgok azonban a nászúton durvultak el, Diana hercegnő rémes helyzetbe került. Bár Károly herceg azt mondta neki, Kamillával már csak barátok, a jelek másra utaltak. Feltűnő volt például az, hogy a hajóúton a herceg folyton a telefonon csüngött és a volt barátnőjével csacsogott, miközben Diana egyedül lézengett a fedélzeten. A trónörökös gyakorlatilag kerülte a feleségét…

A legrosszabb mégsem ez volt, hanem a pillanat, amikor egy egyeztetés közben Károly naplójából kicsúszott egy fotó Kamilláról. Diana hercegnő ekkor teljesen összeomlott! A tapintatlan herceg tudta még fokozni, az egyik vacsorához olyan mandzsettagombokat vett fel, amiken Kamilla monogramja volt olvasható. De persze köztük nem volt semmi!

Címkék: botrány ciki diana hercegnő esküvő kamilla hercegné károly herceg nászút

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség