2018.07.23.@ 00.07

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 23-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Készülj, mert mellette extra szenvedélyes és viharos hét vár rád. Az érzelmi kitöréseit nehéz lesz követni és becsúszhat néhány komolyabb vita is, de a békülések mindenért kárpótolnak majd!

Bika: Nem igazán önmaga, de jó értelemben! Szinte minden nap sikerül meglepnie valamivel, mivel csupa olyan dolgot tesz vagy mond, ami azelőtt nem volt jellemző rá. Sokkal bevállalósabb és nyitottabb lesz, használd ki, mert nem tart sajnos sokáig nála ez az állapot!

Ikrek: Nincs túl jó passzban, kedvtelen, sőt inkább negatív a hozzáállása mindenhez. Sajnos most még te sem tudod feldobni, csak ki kell bírnod, amíg túljut ezen az időszakon, addig viszont ne hagyd, hogy téged is lehúzzon!

Rák: Elképesztően kreatív időszakát éli, mindenre van egy szuper megoldása, csak úgy ontja magából a jobbnál jobb ötleteket. Arra azért figyelmeztesd, hogy ne adja ki mindenkinek a terveit a melóban, mert egy-két kollégája simán lenyúlhatja és beelőzheti a főnökénél.

Oroszlán: Csomó mindenbe belekezd, nagy lelkesedéssel indul a dolgoknak, de nincs türelme semmit sem befejezni. Csak bulizni, lazulni van kedve, minden mást simán félbehagy vagy lemond ezek kedvéért.

Szűz: Jellemzően bizonytalan lesz a következő napokban, szinte semmiben sem tud dönteni, mindent napokig halogat, pedig egyfolytában rágja magát a problémákon, mégsem képes elkötelezni magát egy álláspont mellett sem.

Mérleg: Észre veheted, hogy a szokásosnál magabiztosabb, talán már túlságosan is, még beképzeltnek is tűnhet. Mielőtt gyanakodni kezdenél vagy csak simán leszúrnád a dolog miatt, próbáld meg kideríteni, mi állhat a háttérben!

Skorpió: Kicsit magába fordulhat, több dolog is bántja, de nem biztos, hogy szeretne beszélni róla. Valószínűleg először magában rendezné és csak utána meséli el neked, addig se faggasd vagy feszegesd a témát.

Nyilas: Amúgy sem egy alkalmazkodó típus, de most még inkább lázadozó hangulatban van. Képtelen beállni a sorba, megemészteni a főnöke döntéseit vagy magában tartani a véleményét, ami miatt rengeteg konfliktusa lesz, de nem zavarja, sőt élvezi, hogy vitázhat.

Bak: Szabadságra lenne szüksége, a melóból és a magánéleti problémákból is jó lenne, ha kicsit kiszakadna. Ha bármi zavar a kapcsolatotokban ha lehet, ne most rukkolj elő vele. Egy lelkizés most végérvényesen kiütné érzelmileg!

Vízöntő: Fel van pörögve, egy percre sem bír megnyugodni, szóval össze kell kapnod magadat, ha lépést szeretnél tartani vele, de hagyd egy kicsit külön is mozogni a barátaival, mert most erre is nagy szüksége van.

Halak: Úgy érzi, mindenki őt találja be a problémáival, mindenre neki kell megoldást találnia, viszont az ő gondjával, érzéseivel senki sem foglalkozik. A héten a szokásosnál is többször kérdezd meg, hogy érzi magát, mihez lenne kedve, nagyon jól fog esni neki, hogy legalább te mellette állsz!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg oroszlán pasi horoszkóp pasik rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség