2018.07.23.@ 13.07

Ezért ne használj soha lejárt szempillaspirált!

Képzeld, egy nő azért veszítette el a látását, mert nem figyelt arra, hogy a szempillaspirálok is megromolhatnak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért ne használj soha lejárt szempillaspirált!

Azt már tudod, hogy nem csak az ételeknek van lejárti dátumuk, hanem például még a napszemüvegeknek is. Viszont nem csak a nyári kiegészítődnél kell odafigyelned, mennyi ideje használod, hanem a sminktermékeidnél is, ugyanis egy nő, azért vesztette el a látását, mert nem csekkolta a dátumot.

Shirley Potter évekkel ezelőtt szerzett magnak egy szuper szempillaspirált, amit a szekrényben tartogatott, egy nagyon különleges alkalomra. 20 év után úgy döntött, használni kezdi, ami élete egyik legrosszabb döntse volt! A nő pár alkalom után vette észre, hogy borzalmasan égeti a szemét a spirál és folyamatosan romlik a látása. Akkor úgy döntött, hogy gyorsan orvoshoz fordul, ahol megállapították, hogy súlyos fertőzést kapott a szeme, aminek köszönhetően hamarosan elveszíti a látását. Shirley elmondta, fogalma sem volt arról, hogy a szempillaspiráloknak is van lejárati dátuma, ezért használta többször is a terméket.

Az eset után sok szakember felhívta a figyelmet arra, hogy nagyon komolyan kell venni a szemkörnyékén használt szerek lejárati idejét, amik álltában 3-6 hónapig lehet csak használni. Míg a korrektorokat vagy az alapozókat, 18 hónapig is kenheted a pofidra. Ha nem tudod megnézni a sminkcuccod lejárati dátumát, de úgy emlékszel már régen vetted, akkor inkább dobd ki és ne kockáztass!

Címkék: beauty látás lejárati dátum Shirley Potter sminkcuccok szempillaspirál vakulás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség