2018.07.23.@ 17.07

George Clooney újra forgat

A színész nagyon csúnya balesetet szenvedett, ezért egy ideig kérdéses volt, folytathatja-e a munkát. Szerencsére úgy tűnik, ennek már semmi akadálya!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

George Clooney újra forgat

George Clooney még július elején szenvedett motorbalesetet Olaszországban, és sajnos nem csak egy koccanásról volt szó. A színész az ütközés során a szélvédőnek csapódott, majd a földre esett. Persze azonnal kórházba szállították, ahol ellátták a sérüléseit. Túl sokáig nem tartották bent, bár azt nem lehet tudni, önként akart-e ennyire korán távozni.

Később megírtuk, hogy Szardíniáról Rómába repült a következő forgatási helyszínre, jelenleg ugyanis a 22-es csapdája című minisorozaton dolgozik. A leszálláskor készült egy videó, amin jól látszott, mennyire sántít, de legalább már tudott segítség nélkül járni.

Azóta újabb, egészen biztató hírek érkeztek, hiszen kiderült, a sztár újra munkába állt, ott van minden felvételen. Az egész stáb legnagyobb szerencséjére csúszás sem történt, totálisan időben vannak, minden az eredeti menetrend szerint készül.

A 22-es csapdája című könyvből 1970-ben már készült egy film. A Clooney-féle verziót jövőre lehet majd megnézni a tévében.

Címkék: baleset forgatás george clooney külföldi sztárok motorbaleset

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség