2018.07.24.@ 13.07

„Egy hétig próbáltam új barátokat szerezni”

Imádod a barátnőid és egy lépést sem teszel a gyerekkori BFF-ed nélkül? Na és ha teljesen új embereket kellene magad köré gyűjtened? Ez a lány elmesélte a tapasztalatait.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Egy hétig próbáltam új barátokat szerezni”

Paisley Gilmour sosem volt társasági arc, inkább egy bor mellett beszélgetett otthon. Ez pedig teljesen oké és imádja a barátait, viszont észrevette, hogy már évek óta nem ismerkedett meg új emberekkel és a gyerekkori barátait leszámítva senki sem áll hozzá igazán közel. Úgy döntött, hogy egy héten keresztül kizárólag a barátvadászatra fog koncentrálni.

Hétfő

Elég durván indított, hiszen kapásból bevállalta, hogy teljesen egyedül megy el új emberek közé és megpróbál random módon beszédbe elegyedni másokkal. Sajnos ez az első nekifutásra jó ötletnek hangzó kísérlet, végül új kontakt nélkül maradt.

Kedd

Mivel a tömeges ismerkedés kevésbé jött be az újságírólánynak, ezért úgy döntött, inkább egyesével hódítja meg a barátjelölteket. A második nap az egyik kollégájával beszélgetett, akivel addig csak köszönőviszonyban voltak. Mire észbekapott már a lenti bárban iszogattak és szuperül érezték magukat. Ha nem is lettek egyből öribarik, jó tanulság volt, hogy a munkahelyén is vannak rejtett barátlehetőségek.

Szerda

Egy randizós apphoz hasonló haverkereső alkalmazást is bevetett Paisley, de túlságosan személytelennek találta a jobbra-balra húzogatós módszert. Végül egyetlen BFF-jelöltet sem sikerült találnia a sok profil között.

Csütörtök

Paisley még a Twitter követői között is halászatba kezdett és több emberre is ráírt, lenne-e kedvük személyesen is megismerni őt. Volt, aki nem reagált és olyan is, akivel nem tudtak olyan napot találni, amikor mindketten ráértek volna. Így a lány feladta a social media vonalat.

Hétvége

Itt már minden lehetőségre lecsapott az újságírólány, ami csak szembejött. Szinte szó szerint, hiszen leszólította a mellette sorban álló fiút a bárban vagy a kávézóban felszolgáló pincért is. Néhány esetben azt hitték a fiúk, hogy fel akarja őket szedni, ezért inkább a lányokkal próbált meg dumálni. Végül arra jött rá, hogy teljesen rendben van, hogy csak 6 barátja van, hiszen nem túl gyors és egyszerű dolog felépíteni egy jól működő barátságot. De azt is megfogadta, hogy sokkal nyitottabb lesz a jövőben, mert soha nem tudhatja, hogy milyen izgalmas embereket ismerhet meg, akár egy édességüzletben is.

Címkék: barát barátkozás kísérlet teszt

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség