2018.07.24.@ 06.07

Harry herceg nélkül utazik Meghan Markle

Meghan máris visszatér az Egyesült Államokba, méghozzá egyes egyedül.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Harry herceg nélkül utazik Meghan Markle

Még nincs két hónapja, hogy Meghan hercegné és Harry herceg összeházasodtak, kis időre máris külön válnak, az ex-színésznő ugyanis visszautazik szülőhazájába, az USA-ba, méghozzá férje nélkül, egyedül. Az US Weekly azt írja, az utazás magánjellegű lesz, semmi köze Meghan királyi teendőihez, ezért is hagyja otthon valószínűleg a férjét.

Abból a szempontból viszont fura, hogy tervei szerint családtagjait és barátait látogatja meg, egy ilyen utazásra pedig igazán magával vihetné Harry-t is. Előfordulhat persze, hogy azért akar egyedül menni, hogy megoldja a mostanában fellépett családi gondokat, többek között az apjával és a nővérével, akik napi szinten nyilatkoznak kínos dolgokat a bulvárlapoknak a hercegnéről.

Úgy tudni, hogy Meghan New Yorkba és Los Angelesbe is elutazik, ahol valószínűleg szabadabban érezheti magát, mint az Egyesült Királyságban, ahol szigorú szabályok közt kell élnie. A lap egy informátora úgy tudja, azért is most utazik, mert Harry-vel már tervezik a babát, terhessége alatt pedig már nem nagyon repülhet. Ez viszont egyben azt is jelenti, hogy ha minden összejön, akkor jövőre új royal baby születhet!

Címkék: angol királyi család család harry herceg királyi család meghan hercegné terhesség utazás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség