2018.07.25.@ 12.07

7 dolog, amit tudnod kell a pasiról, mielőtt beleszeretsz

Megismerkedtél valakivel, de nem tudod, hogy tényleg ő az igazi vagy egyszerűen csak néhány hónapra jól el lesztek egymással? Csak pár kérdés az egész és máris megtudhatod, érdemes-e az aktuális kiszemelteddel maradnod.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

7 dolog, amit tudnod kell a pasiról, mielőtt beleszeretsz

Keress! Találtál?

Jobb már az első kérdésnél megtudni, mire vágyik a másik. Kérdezd meg, milyen kapcsolatot keres éppen és még, ha azt is válaszolja, hogy semmi komolyat, legalább tudod, mire számíthatsz a jövőben.

Elégedett az életével?

Az életben a legfontosabb, hogy szeresd önmagadat és a körülményeidet, vagyis ha a pasi arra a kérdésre, hogy elégedett-e az életével, bizonytalanul vagy gondterhelten válaszol, valószínűleg egy hosszú távú kapcsolatra sem áll készen.

Előre a jövőbe

Szeretne a jövőben külföldön munkát vállalni vagy több hónapig tartó európai körutazásra menni? Mielőbb tudd meg, tervez-e ilyesmit, mert az ilyen challangek bizony nagyban befolyásolhatják a kapcsolatotokat! Ugye nem akarsz teljesen lesokkolva állni a pasi előtt, amikor egyik hétről a másikra bejelenti, hogy több száz kilométerrel arrébb költözik?

A hét utolsó napja

Talán elsőre kicsit furcsának tűnik, de sokat elárul a választottadról, hogy mit csinál egy átlagos vasárnapon. Nem mindegy, hogy a hét utolsó napját mindig másnaposan tölti vagy a parkban egy könyvvel a kezében.

Rossz napok

Nagyon figyelj, ha a partneredet stresszes szituban látod! Rengeteget elárul egy emberről, hogy hogyan reagál kellemetlen helyzetekben. Ha dühösen és agresszívan, magából kikelve, akkor sajnos valószínű, hogy a kapcsolatotok problémáit is hasonlóan fogja kezelni.

Értékes kérdések

Te segítesz a rászorulóknak, ő viszont azt mondja, miért nem képesek elmenni dolgozni ahogy mindenki más? Ha a számodra fontos kérdésekben nincs egyetértés köztetek, felesleges arra várni, hogy ez majd másképp lesz – senkit nem lehet megváltoztatni.

Plusz csomag

Ha találkoztál már a családjával és a barátaival, de úgy érzed, nem vagy velük összhangban vagy a pasid teljesen megváltozik, amikor velük vagytok, kongasd meg a vészharangokat, mert lehet, hogy hosszút távon vele is meggyűlik majd a bajod.

Címkék: pasik szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség