2018.07.25.@ 11.07

Ezért biztos, hogy lesz Szex és New York 3.

Te is befejezetlennek érzed a négy egykori szingli lány történetét? Egy kis mázlival hamarosan kiderülhet, mi lett végül a kedvenceiddel.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért biztos, hogy lesz Szex és New York 3.

A második rész után sokáig úgy tűnt, hogy esélytelen a New York-i csajok újabb sztorija, majd tavaly robbant a hír, hogy már a forgatások is elkezdődtek. Valószínűleg tényleg a csőben volt a folytatás, amikor bukott a projekt és még maga SJP is azt írta, hogy végtelenül csalódott, amiért nem mutathatják meg a nézőknek a lezárást. Ezek szerint már meg is lett írva a befejező rész forgatókönyve, csak valami hiba került a gépezetbe.

Sokan arra tippeltek, hogy ez a valami – vagy inkább valaki – nem más, mint Kim Catrall. A színésznő ugyanis csúnyán kiakadt Sarah Jessica Parkerre és egy interjújában is elmondta, hogy felőle mehet a folytatás, de kizárt, hogy ő is részt vegyen benne. Ráadásul azóta a Mirandát alakító színésznő is politikai karrierbe kezdett, szóval elég reménytelennek tűnhet a harmadik rész megvalósulása. Viszont Kim Catrall maga mondta, hogy simán találhatnak egy új színésznőt is Samantha szerepére és a készítők is elszólták magukat, hogy a politikai karrierben is lehet szünetet tartani. Sőt, még Kristen Davis (Charlotte) is azt írta, hogy nagyon frusztrálja, hogy nem mesélték el a megírt harmadik részt. Szóval az egész csapat tűkön ül, hogy végre érkezzen egy nagy rábólintás, mert ők készen állnak a harmadik részre. Van tipped ki lehetne az új Samantha Jones?

Címkék: film folytatás programajánló szex és new york Szex és New York 3

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség