2018.07.25.@ 07.07

„Ezért fáj iszonyatosan a szex”

Ez a bloggerlány egy olyan betegségben szenved, ami miatt hosszú időre hanyagolta az ágytornát. Ismerd meg a sztoriját!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Ezért fáj iszonyatosan a szex”

A menzeszed alatt szélsőséges fájdalmakkal küzdesz, a gyomrod mintha ki akarna ugrani a helyéről, puffadsz és ráadásul még a migrén is gyötör? Lehet, hogy ezek az endometriózis jelei, egy olyan betegségé, amivel egy bloggerlány, Jessica Duffin is küzd. Ismerd meg a történetét, amit egy amerikai magazinnal osztott meg!

Az endometriózis nem válogat, akár 17-18 éves korban is elkezdheti pokollá tenni az életedet és mivel gyakran olyan tünetei jelentkeznek, mint amikor egy nehezebb menstruáción mész keresztül, az orvosok sokszor csak meglehetősen későn ismerik fel.

Ez történt Jessicával is, aki több mint tíz éve küzd ezzel a problémával, a blogját ennek a témának szentelte. „Az orvosok, miután többször is téves diagnózist adtak, azt mondták, hogy a betegség nagyon minimális formájában jelentkezik nálam. Ez lehetetlennek tűnt, mert borzalmas fájdalmaim voltak szex közben és abnormálisan véreztem. Amikor a pasimmal együtt voltunk, minden pillanatban olyan érzésem volt, mintha egy kést szúrtak volna át a méhemen, többször is.” – mondta, majd folytatta.

Hilariously @slc_london had to do a bit of stalking to dig out this picture of me for our interview! So as many of you probably have no idea what I look like giving I hide behind food and periods most of the time – hello! 🤗 Here’s a little snippet of mine and @vickiewilliams_ interview with the gorgeous girls over at She’s Lost Control, ahead of our Endo Circle this Sunday (for tickets head to my bio)…. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ This Endolife founder, Jessica Duffin and Natural Rhythmic Healer, Vickie Williams, met at a She’s Lost Control session, got chatting and discovered that they were both living day to day with a condition known as Endometriosis (or endo for short). “Vickie and I have a alternative way of dealing with Endo to the norm” Jessica told us recently, “and it can be quite isolating because family and friends can think you're being hippie or extreme. Meeting Vickie was like finding my people (or person!) and we had a really long chat about our stories, especially as Vickie had quite serious endo issues going on at the time.“ As they chatted, they began thinking of ways they could support others together and asked us whether we’d be interested in hosting a support workshop with us, “I remember leaving SLC that day feeling pretty high on love and support!” ‘

A post shared by Jessica Duffin (@this_endolife) on

„Amikor megjelentek a betegség első tünetei, sajnos nem beszéltem a pasimmal a problémámról, viszont állandóan elutasítottam a szexet és ezzel teljesen tönkretettem a kapcsolatunkat. Megpróbáltam összeszorított fogakkal együtt lenni vele, de nem ment. Azóta tudom, mi ez a betegség, és azt is, hogy ezért fáj iszonyatosan a szex. Szerencsére ma már egy olyan ember van mellettem, akivel megoldást tudtunk találni a problémára, jól működik köztünk a dolog!” – tette hozzá.

Címkék: betegség endometriózis menstruáció szex vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?