2018.07.25.@ 11.07

Ezért hívják Medoxnak Kulcsár Edina kisfiát

A modell és szereleme, amint megtudták, hogy kisfiúk lesz, azonnal kiválasztották a nevét, aminek nagyon cuki története van.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért hívják Medoxnak Kulcsár Edina kisfiát

Kulcsár Edina szinte rögtön a terhessége bejelentése után elárulta azt is, hogy a kisfiút hoz nekik a gólya. Szerelmével, Csutival pedig azonnal neki álltak a névválasztásnak, aminek nagyon ciki sztorija van! „Elsősorban tradicionális magyar nevet szerettünk volna, de sok modern név is szóba került. Amikor megtudtuk, hogy kisfiunk lesz, egy-egy papírra leírtunk Csutival tíz-tíz nevet, ami nekünk tetszik. Amikor összehasonlítottunk a listáinkat, egyetlen közös volt rajta, a Medox. Így egyértelmű lett a névválasztás” – mesélte Edina a Borsnak.

Bár Magyarországon nagyon ritka, hogy valaki ezt a nevet választja a gyermekének, mégis ismerősen csenghet, hiszen Angelina Jolie kisfiát is így hívják. „Nyitott szemmel, füllel jártunk, mióta tudjuk, hogy gyermekünk lesz. Igen, tudjuk, hogy Angelina Jolie fiát Maddoxnak hívják. Férfias, jól csengő név, nyilván ennek is szerepe volt abban, hogy születendő kisfiunk a Medox nevet kapja.”

Címkék: csuti gyerek terhesség kulcsár edina

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség