2018.07.25.@ 07.07

Ha ezt látná, nagyon büszke lenne Harryre Diana

A szívek királynőjének kisebbik fia sokáig Anglia legnagyobb botrányhőse volt. A dolgok nagyon gyorsan változnak, igaz?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha ezt látná, nagyon büszke lenne Harryre Diana

Diana hercegnő kisebbik fia, Harry herceg csak 12 éves volt, amikor az anyukája meghalt egy szörnyű autóbalesetben. Ha royal fan vagy, akkor tudod, ő még a tesójánál is nehezebben dolgozta fel a történteket, botrányos kamaszkora és fiatal felnőttkora erre vezethető vissza. Szerencsére már benőtt a feje lágya, elképesztő, mennyire megkomolyodott. Jó, oké, talán az is segített, hogy ősszel 34 éves lesz. Ez már mégsem az a kor, amikor az ember vadul!

Nagyon úgy tűnik, hogy Harry herceg az elmúlt években arra tette fel az életét, hogy folytassa, amit Diana hercegnő elkezdett. Megalapította például az Invictus Games nevű sporteseményt, ahol minden évben háborús sérülést szenvedett exkatonák versenyezhetnek. A másik számára fontos ügy, az AIDS elleni küzdelem. Diana szintén nagy harcos volt, a hírességek közül elsőként állt ki a HIV-pozitív betegek mellett.

Harry a napokban Amszterdamba utazott egy AIDS konferenciára, ahol beszédet is mondott. „A fiatalok kezébe kell adnunk az erőt, mert tőlük fog jönni a megoldás. Tőlük jön a szenvedély és az elkötelezettség. Van egy generációs szakadék szinte minden problémával kapcsolatban, amivel mostanság küzd a világ. A fiatalok tudják, mit kell tenni és képesek megoldani ezeket, méghozzá gyorsabban, mint azt sokan gondolnák!” – osztotta meg véleményét Harry, akit sokan csodálnak, amiért ilyen őszinte és lelkes. Fogadjunk, hogy te is közéjük tartozol!

Címkék: aids diana hercegnő harry herceg hiv-pozitív kampány konferencia külföldi sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség