2018.07.25.@ 17.07

Lindsay Lohan iszonyú kínosan viselkedett

Már meg sem lepődsz rajta, igaz? Pedig, amit most művelt talán még a „szokásosnál” is rosszabb volt. Tudd meg, mivel borított ki megint mindenkit a színésznő!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lindsay Lohan iszonyú kínosan viselkedett

Biztos te is nagyon szeretted régebben Lindsay Lohant, ezért számodra (és még sokak számára) nagy csalódás, amit az elmúlt években művel. Botrányt botrányra halmoz, valahogy nem találja a kiutat a szakadékból. Nemrég úgy tűnt, talán sikerült egyenesbe hoznia az életét és nyitott egy menő hotelt a festői szépségű görög szigeten, Míkonoszon. (Egy másodikat pedig egy másik szigeten, ugyanúgy júniusban.) Pár napja a már említett szálloda Insta-oldalára kikerült egy fotó, amin két csinos alkalmazott pózol. Eddig minden okénak tűnik, igaz?

A tulajdonosnő, Lindsay is látta a képet és úgy döntött, kommentel egy jót. Ez sikerült neki: „Viseljetek légy szíves ugyanolyan cipőt, vagy ki vagytok rúgva!” Erre egy fan azonnal megkérdezte tőle, komolyan gondolta-e, amit írt, amire ezt a választ kapta: „Teljesen komolyan!”

Ha benne lett volna a hotel dress code-jában az erre vonatkozó utasítás, akkor azt lehetne mondani, hogy Lindsay-nek főnökként igaza volt, amiért ilyen szigorú. De semmi ilyesmi nem szerepelt a leírásban! Csoda, hogy sok rajongó megint kiakadt rá?

Címkék: botrány hotel Instagram külföldi sztárok Lindsay Lohan szálloda

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség