2018.07.26.@ 06.07

Ezeket a kapcsolati tippeket azonnal felejts el

Minden barátodnak van egy szuper szerelmi tanácsa, de vajon melyik a befutó? Ha ezek közül bármelyiket is mondták, jobb ha nem fogadod meg.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeket a kapcsolati tippeket azonnal felejts el

A pasid legyen a BFF-ed

Persze szuper, ha mindent meg tudsz beszélni a szerelmeddel és úgy érzed, ha nem lenne a pasid, akkor is legjobb barátok lehetnétek. A baj akkor kezdődik, ha elkezded leépíteni a baráti kapcsolataidat és mire észbe kapsz már csak a párod az egyetlen BFF-ed. David Bennett kapcsolati szakértő szerint ez kifejezetten mérgező hatású lehet és jobban teszed, ha egy kívülállóval is tudsz komoly dolgokról – akár a pasidról is- beszélgetni.

Ha nem tudod kezelni a rossz napjait, akkor a jókat sem érdemled meg

Ez már kapásból eléggé sántít, ugye? Mindenkinek lehet nehezebb időszaka, de ha már azt érzed, hogy a másik csak lehúz és lelkileg zsarol, akkor sanszos, hogy mérgező kapcsolatban ragadtál. Őszintén beszélj a szerelmeddel, hogy gyorsan kiderüljön miért van ennyire rossz passzban. Lehet már egy őszinte beszélgetés is a helyére billenti a románcotokat.

Minden áron tarts ki a másik mellett

Az alap holtodiglan feltevés nagyon szép gondolat és tényleg egy életre nevezel be, ha megtalálod a megfelelő partnert. De ha azt veszed észre, hogy a pasid teljesen elzárkózik a gondjaitok megbeszélésétől és szépen lassan felemészt lelkileg a szerelmetek, akkor érdemes elgondolkodnod rajta, hogy biztosan megérdemli-e a másik, hogy minden nap megbántson téged.

Egy jó kapcsolat tesz igazán boldoggá

És még szárnyakat is ad, természetesen. Tényleg így van és nincs is jobb, mint érezni a vidám pillangókat, minden alkalommal, amikor találkozol a kiszemelteddel. De veszélyes terep lehet, ha mindent egy lapra teszel fel és a szerelmedtől várod el, hogy mindig felvidítson. „A boldogság egy belső munka eredménye és a másiktól elvárni, hogy ezt egyedül adja meg, nem túl fair” – magyarázza a szakértő. Szóval élvezz ki minden percet a pároddal, de ugyanígy találd meg az örömöt az énidőkben is.

Címkék: kapcsolat pasik szerelem tanácsok tippek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség