2018.07.26.@ 07.07

Így leégette magát Vilmos herceg előtt a GoT sztárja

A Trónok harca Daenerys királynője nagyon cikis szituba keverte magát, amikor bemutatták egy igazi hercegnek. Tudd meg, mi történt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így leégette magát Vilmos herceg előtt a GoT sztárja

Azt gondolnád, hogy a Trónok harcának köszönhetően Emilia „Daenerys” Clarke már tényleg tudja, hogy miként kell királyi méltóságként viselkedni. Ám sajnos kiderült, ha a színésznő éppen nem királynőt játszik, nem tudja, mit tegyen egy herceg, történetesen éppen Vilmos herceg jelenlétében. Emi a cikis találkozásukról egy interjúban mesélt, részletesen elmondta, hogy miként égette le magát totálisan a királynő unokája előtt.

„Félelmetes volt belépni a palotába. Az egész annyira durva. De amikor már bent voltam, végre lenyugodtam és akkor is higgadt voltam, amikor szóltak, hogy jön Vilmos herceg. Tudtam, hogy minden rendben lesz” – mondta a színésznő, aki ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna.

Tisztában volt vele, hogy királyi méltóságnak nem szabad hátat fordítani, illetve hogy őfelségének kell majd szólítania őt, utóbbit zavarában mégis elfelejtette mondani Vilmos hercegnek, inkább kezet rázott vele és közben kínosan csevegett. Pedig mindezt csak azután szabad, hogy a herceg már engedélyezte, hogy Vilmos hercegnek szólítsák őfelsége helyett. Mondjuk így is tisztelettudóbb volt, mint nemrég az amerikai elnök, Donald Trump a királynővel. Simán hátat fordított neki!

A GoT sztár egyébként hatalmas rajongója a brit királyi családnak. Annyira, hogy májusban a saját filmjének bemutatójára is elfelejtett elmenni, mert helyette inkább Harry herceg és Meghan hercegné esküvőjét nézte a tévében. Tökéletesen meg tudjuk érteni.

Címkék: ciki daenerys emilia clarke got külföldi sztárok trónok harca vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség