2018.07.26.@ 17.07

Jennifer Lopezt eljegyezte a pasija?

Az énekesnő a szülinapjáról töltött fel fotókat, de a fanok nem a tortát nézték rajtuk. Kiszúrtak valami ennél sokkal érdekesebbet! Te is észrevetted, amit ők?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jennifer Lopezt eljegyezte a pasija?

A kedvenc hollywoodi dívád, Jennifer Lopez kedden este a Bahamákon ünnepelte meg a pasijával a 49. születésnapját. A vacsorán persze ott voltak az ikrek, sőt a menedzsernek is jutott hely az asztalnál. A buliról később maga a sztár posztolt fotókat az Instájára, a képeken pedig a sasszemű rajongók kiszúrtak valami érdekeset. JLo ujján hatalmas gyémántgyűrű látható, ami valószínűleg azt jelenti, hogy a szerelme, Alex Rodriguez végre megkérte a kezét!

Az ékszerről egyébként már azt is kiderítették, hogy 173 ezer dollárba került, ami 46,5 millió forintnak felel meg. Fehér aranyból készült, smaragddal, gyémánttal és ónixszal díszítették. Jen amúgy elég sokat írt a fotók mellé, de azt pont nem, hogy eljegyezték volna. Talán majd később jön a nagy bejelentés.

„Hiszitek vagy sem, csak most keltem fel a szülinapi bulim után. Kis ünnepség volt a gyerekekkel, néhány családtaggal, közeli baráttal. A nappal és az éjszaka is tele volt nevetéssel, könnyekkel és persze tánccal… Mindegyikőtöknek szerettem volna visszaírni, mert nagyon meghatódtam a sok szeretetteljes köszöntést olvasva. Annyira megindító volt és olyan szerencsés vagyok, hogy vagytok nekem az életemben!” – olvasható a celeb posztjában.

So believe it or not I’m just waking up from my birthday celebration last night. It was a small gathering with the kids and some family and a couple of close friends… the day and night was filled with lots of laughter, tears and of course dancing…:) I wanted to write all of you bc I was so delighted and overwhelmed by the outpouring of love and birthday wishes you all sent to me yesterday!! I felt soooo incredibly moved and blessed to have you all in my life… thank you to everyone who put together birthday collages, videos and sent bday wishes!! What a lucky girl I am to have such loyal and loving fans and followers… I want you to know I never take any of you for granted I am eternally grateful to ALL of you!! I hope I can always continue to entertain, inspire and share everything I learn with you in every way I can!! Honestly that is the biggest birthday gift God has ever given me!! I love you forever… Jennifer Here are a few pics from the day!!! Have a beautiful one! 😘😘😘♥️♥️♥️🎂🎂🔥🔥 all photos by: @lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Címkék: eljegyzés eljegyzési gyűrű fotók gyűrű Instagram jennifer lopez külföldi sztárok pasija szülinapja

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség