2018.07.27.@ 17.07

Ezzel a színésznővel csalta meg Jay-Z Beyoncé-t?

Ha ez igaz, akkor már nem a Jennifer-Brad-Angelina szerelmi háromszög Hollywood legdurvábbja! Mit szólsz hozzá?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezzel a színésznővel csalta meg Jay-Z Beyoncé-t?

Amber Rose a napokban elég nagy botrányt kavart, amikor egy interjúban azt mondta, szerinte Gwyneth Paltrow volt az a nő, akivel Jay-Z 2016-ban megcsalta a feleségét, Beyoncét. Az tuti, hogy a félrelépés megtörtént, mert a rapper már rég bevallotta, hogy hibázott, de az egészen valószínűtlen, hogy a színésznő volt a szerető.

Rose viszont úgy gondolja, hogy a Beyoncé Sorry című dalában említett „jó hajú Becky” nem más, mint Paltrow, aki már nagyon régóta jóban van a leggazdagabb hollywoodi celebházaspárral.

Az Oscar-díjas sztár nem bírta szó nélkül hagyni az alaptalan vádakat, a menedzserén keresztül megüzente, neki aztán semmi köze nincs Jay-Z hűtlenkedéséhez. „Teljesen abszurd az egész, 100 százalékban hazugság! Gwyneth, Beyoncé és Jay-Z ebben a pillanatban is közeli barátok, szóval ennek az egésznek semmi értelme” – mondta.

Mivel Amber Rose most elég ciki helyzetbe került, sok barátja azzal próbálja védeni, hogy csak viccelt, aki személyesen ismeri őt, az a hangján is hallhatta. Hát, talán ilyesmivel nem kellene humorizálni!

Címkék: amber rose beyonce félrelépés gwyneth paltrow hűtlenség Jay-Z megcsalás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség