Nem hiszed el, milyen szerepet vállalt el Kristen Stewart

Valószínűleg soha nem gondoltad volna, hogy igent mond egy ilyen felkérésre, pedig megtette! Mit szólsz hozzá, szerinted így újra menő színésznővé válhat?

Nem hiszed el, milyen szerepet vállalt el Kristen Stewart

Már hat év is eltelt a legutolsó Twilight-film óta, Kristen Stewart karrierje azonban nem torpant meg, bár hasonlóan nagy produkciókban nem kapott szerepet. Egészen idáig, ugyanis egy igazi Hollywoodi sikerfilm feldolgozásában fog most játszani, ami nem más, mint a legújabb Charlie angyalai! Ugye, hogy soha nem gondoltad volna, hogy elvállal egy ilyen szerepet?

Az eredetiben (1976) és a 2000-ben készült verzióban Charlie-nak három angyala volt, akik magánnyomozóként dolgoztak. Az új film azonban most egy kicsit más lesz, ahol a titokzatos Charlie-nak világszerte több nyomozócsoportja is van. Azt egyelőre nem tudni, hogy Kristen kit fog alakítani, az viszont már kiderült, hogy a két másik főszereplő Naomi Scott és egy újonc, Ella Balinska lesznek.

A post shared by Kristen Stewart (@kristenstewart___) on

Ennél csak az a jobb, hogy a filmet nő rendezi, méghozzá Elizabeth Banks, akit többek közt Az éhezők viadalának köszönhetően ismerhetsz. Elizabeth állítólag szerepelni is fog a filmben, ő alakítja majd Bosley-t, a közvetítőt Charlie és az angyalok közt.

Még több

Szépség