2018.08.07.@ 12.08

Elképesztő sminkeket készít ez a magyar vlogger

Képzeld, egy magyar lány olyan élethű és rémisztő makeupokat csinál, hogy még a legprofibb sminkesek is megirigyelnék! Ezt neked is látnod kell!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Elképesztő sminkeket készít ez a magyar vlogger

Emlékszel még Kay Pike-ra, aki pár ecsetvonással bármelyik szuperhőssé képes átalakulni? A most következő magyar lány még őt is lepipálja! Esztergályos Viktória már kicsi korában is imádott rajzolni és festeni, az utóbbi pár évben azonban ez kicsit háttérbe szorult, ugyanis rájött, hogy akár saját magát is használhatja vászonként. Bár a lány soha nem tanult sminkelni, mégis profikat megszégyenítő módon készíti el az alkotásokat, az eredmény pedig mindig varázslatos lesz.

A tervezés általában nem szokott sok idő lenni. Meglátok valamit, ami ihletett ad, onnan pedig nincs megállás. Általában először lerajzolom az elképzelésem, hiszen így jobban látom, min kell esetleg változtatnom. Ezek után beszerzem hozzá az alapanyagokat, esetleg a kiegészítőket, és elkészítem a videót, ami előtt soha nem tartok főpróbát. Szóval akkor készítem el először” – mesélte Viki a Cosmo.hu-nak. Egy ilyen smink elkészítése körülbelül 8-10 órát vesz igénybe, amiben még az utómunkálatok, mint például a vágás vagy a szerkesztés még nincs is benne.

 

Viki egyébként tényleg képes bármivé, és bárkivé át tud alakulni, hiszen maszkírozta már magát Halott menyasszonynak, szobornak, halloweeni töknek, de White Walkerré is átvarázsolta már magát. Az utóbbinak például az a különlegessége, hogy Viki egyáltalán nem használt hozzá semmi mást, csak és kizárólag festéket. „Nagyon kevés kiegészítőt használok, van amiben semmit. Ilyen például a White Walker, hiszen itt az egész csak smink, még a ruha is festett. Szeretem ha megmutathatom, hogy csupán sminkkel is milyen illúziót lehet kelteni” – mesélte a lány. Viki egyébként most egy még nagyobb dobásra készül, ugyanis hamarosan egy nagyon extrém sminkes videóval készül nektek.

Címkék: Esztergályos Viktória magyar vlogger sminkek videó vlogger

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség