2018.08.13.@ 11.08

Lindsay Lohan csúnyán leégette magát a beszólásával

Olyat sikerült mondania egy interjúban, amivel nagyon sokakat magára haragított. Vajon tényleg azt hitte, hogy ez így rendben van?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lindsay Lohan csúnyán leégette magát a beszólásával

Biztos emlékszel a tavaly ősszel Hollywoodban kitört #metoo kampányra, aminek során számos színésznő mondta el a nyilvánosság előtt, hogy a filmes szakmában sikeres, neves férfiak, hogyan zaklatták őket szexuálisan.

Na, Lindsay Lohannek ezzel kapcsolatban sikerült óriási butaságot mondania egy friss interjúban. Egy amerikai magazin hasábjain kifejtette, szerinte ezek a nők gyengék, hiszen akkor kellett volna elmondani ezeket a sztorikat, amikor történtek, nem évekkel később.

Persze az internetezőknek több sem kellett, nagyon kiakadtak Lindsay-re a beszólása miatt. Úgy gondolták ugyanis, hogy a sztár szerencsés, hiszen soha nem került ilyen helyzetbe, ő nem áldozat, nem tudja, ez mivel jár. A támadások odáig fajultak, hogy Lindsay kénytelen volt kiadni egy közleményt, amiben bocsánatot kért.

„Csak azért mondtam, amit mondtam, mert úgy gondolom, hogy voltak hamis vallomások, amik miatt a #metoo mozgalom valódi hősei kevésbé komolyan vehetők. (…) Most megtanultam, hogy az olyan kijelentések, mint az enyém is, sokak számára sértőek, annak ellenére, hogy nem ez volt a célom. Bocsánatot kérek minden fájdalomért, amit ezzel okoztam!” – írta a színésznő, aki az utóbbi időben már sokadszor kerül cikis helyzetbe.

Címkék: interjú külföldi sztárok Lindsay Lohan metoo szexuális zaklatás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség