2018.08.14.@ 10.08

Weisz Fanni anyukája őszintén beszélt a lánya esküvőjéről

A sztár a hétvégén fogadott örök hűséget a pasijának, ám az anyukáját nem hívta meg. Olvasd el, mit mondott most Ágnes!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Weisz Fanni anyukája őszintén beszélt a lánya esküvőjéről

Weisz Fanni pár napja mondta ki a boldogító igent szerelmének, Hajmásy Péternek, ám az esküvőre nem hívta meg a családját, köztük az anyukáját sem. Jó, ez így nem teljesen igaz, a rokonok kaptak ugyan meghívót, de azon rossz dátum és helyszín volt olvasható… Vajon miért volt erre szükség? Ezt a lány anyukája, Ágnes sem érti, aki a Blikknek fakadt ki.

„Fáj, hogy ezt csinálja Fanni, és még a ceremóniára sem hívott el sem engem, sem a testvérét, Gábort. Ám ő akkor is az én pici babám, sosem tudnék rá haragudni. Nem tud olyat tenni, amiért én ne szeretném vagy kitagadnám. Az én ajtóm mindig nyitva áll előtte, hozzám bármikor jöhet” – mondta a lapnak, majd kicsit indulatosabban folytatta. Elárulta, már bánja, hogy annak idején összehozta a párost. Nélküle ugyanis nem alakulhatott volna ki ez a kapcsolat.

„Peti az internetes közösségi oldalon írt először Fanninak. Ő viszont nagyon félt válaszolni, voltak gondjai önmaga kifejezésével, de amúgy is félénk volt, ezért együtt írtuk meg a választ Petinek. Sőt, később én vittem el Fannit az első randijukra is. A mai napig bánom, hogy akkor megtettem, de ki tudhatta ezt előre? Bánom, hogy nem volt mellettem egy erőskezű, határozott férfi, aki párszor pofon vágta volna Pétert” – tette hozzá Ágnes, aki nagyon szeretne unokát, de fél, ez korábban következik be, mint kellene. Attól tart a baba örökre Petihez láncolná Fannit.

Címkék: anyukája botrány esküvő hajmásy péter magyar sztárok weisz fanni

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség