2018.08.15.@ 17.08

Brad Pitt durván kiakadt Angelina Jolie-ra

A színész eddig tűrte, amit gyerekei anyja csinál, mostanra már nagyon elege van Angie ellene folytatott hadjáratából…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Brad Pitt durván kiakadt Angelina Jolie-ra

Bár Brad Pitt és Angelina Jolie már közel két éve nincsenek együtt, a válás még mindig tart, leginkább azért, mert nem tudtak megegyezni a gyerekek felügyeleti jogán, illetve a gyerektartás összegén. Brad viszont nem emiatt háborog, hanem azért, mert a színésznő kiteregeti a válás szinte minden részletét, szerinte ezzel pedig árt a gyerekeknek.

Mostanáig egyébként nagyon titokban tartottak mindent, a tárgyalások zárt ajtók mögött zajlottak. Angie azonban pár hete úgy döntött, ügyvédjén keresztül mindent kitereget a sajtónak. Brad szerint ez nagyon rossz döntés volt, gyerekeik közül ugyanis a legtöbb már tíz éven felüli, akik így simán olvashatnak a neten szüleik válásáról, akár olyanokat is, amik nem igazak, ez pedig összezavarhatja őket.

A színész szerint volt felesége így akarja manipulálni a médiát, és az egész világot ellene hangolni, azzal, hogy azt állította, eddig nem fizetett elegendő gyerektartást. Mivel a válás már közel két éve tart és a hiszti csak most kezdődött el, nagyon úgy tűnik, hogy egy darabig még nem érnek a procedúra végére…

Címkék: angelina jolie Brad Pitt külföldi sztárok válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség